Fiesta отново е най-продаван мъник в Европа

26273
Fiesta отново е най-продаван мъник в Европа

Ford Fiesta е най-продаваният малък автомобил в Европа за първото тримесечие на 2014 г. с 85 639 продажби. Данните са според последните налични данни на JATO Dynamics, базирани на информация от JATO Consult. Данните са на база 30 европейски държави.

„След 2 поредни години като най-продавания малък автомобил в Европа, продажбите на Fiesta за първите 3 месеца на 2014 г. са нарастнали с 10% на годишна база“, коментира Ролант де Ваард, Вицепрезидент маркетинг, продажби и услуги във Ford-Европа. „Много клиенти избират високите нива на оборудване, с най-новите и модерни технологии, вкл. системата за свързаност Ford SYNC и награждавания 1.0-литров EcoBoost двигател“.

Ford Fiesta ST: STрахотен кеф (тест-драйв)

Знаех, че Ford Fiesta ST е добър. Изчел съм толкова материали на най-добрите световни медии по темата, че нямах абсолютно никакво съмне...

От всички продадени досега автомобили Fiesta тази година: 80% са с гласово управляваната система за свързаност Ford SYNC; 47% са с най-високото ниво на оборудване Titanium; 29% са екипирани с 1.0-литровия бензинов EcoBoost двигател, двукратен носител на титлата Световен двигател на годината.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com