Акцентите в А1 видеотека през февруари

2524
Акцентите в А1 видеотека през февруари
Снимка: APRA/A1

Седмото изкуство обединява притегателната сила и на текста, на музиката и визията, и в съчетание с добрата актьорска игра, често създава истории, които ни запленяват. А има и такива, към които искаме да се връщаме отново и отново. С помощта на технологиите, филмите стават все по-достъпни и често предпочитаме да се наслаждаваме на екранните истории в уюта на собствения си дом, без да се ограничаваме с работното време на киносалоните.

Днес можем да избираме измежду много и различни варианти за гледане на домашно кино, а най-новото и актуално предложение за българските зрители е А1 видеотека, която предлага богато жанрово разнообразие от холивудски заглавия на водещите студия - Sony Pictures, Universal Studios и Paramount Pictures. До видеотеката на А1 имат достъп всички клиенти, които ползват интерактивната телевизия A1 Xplore TV.

И тъй като в динамичното ежедневие все по-рядко успяваме да отидем на кино, възможността да разполагаме с видеотека с богат филмов каталог под ръка, е истинско предимство. Ограниченото свободно време прави доста трудно планирането и организирането на също толкова заети приятели за филм, който да искаме да гледаме заедно. Или пък, ако сте семейни и имате малки деца – тогава със сигурност организирането на излизане на кино с половинката и приятели е сложна задача. Доста по-лесно, спокойно, а и удобно е да гледате нашумелите кинохитове на дивана у дома. Освен това не е нужно да се съобразявате с час и място, за да гледате конкретно филмово заглавие.

Селекцията от кинохитове в А1 Видеотека е сред основните предимства на новата интерактивна телевизия A1 Xplore TV, която стартира през есента на 2019 г. Специално създадената А1 Видеотека непрекъснато допълва каталога си с още заглавия. Сред акцентите през февруари се открояват заглавия като анимацията „Енгри бърдс: Филмът 2“, комедийният екшън „Момчета за пример“ и хорър филмът „Нас“.

В седмицата на Оскарите потребителите на А1 Видеотека могат да се насладят също и на култовия филм на Куентин Тарантино „Имало едно време в Холивуд“ (удостоен с няколко награди „Златен глобус“ и с 9 номинации за „Оскар“), както и на кулминацията на един от най-популярните анимационни франчайзи във филмовата история – „Как да си дресираш дракон: Тайнственият свят“, също номиниран за Наградите на Академията.

Освен непрекъснато обновяване на заглавията и голям избор от хитови кино продукции в А1 Видеотека, интерактивната телевизия А1 Xplore TV предлага на всички потребители много предимства, сред които телевизионно съдържание в 4К Ultra HD резолюция, лесно за ползване и интуитивно телевизионно меню, персонализирани AI препоръки, както и интерактивни функции като спиране на пауза, връщане и гледане според свободното време.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com