Fuckup Nights в София с нови истории и поуки

19129
Fuckup Nights в София с нови истории и поуки
Снимка: Fuckup Nights

Fuckup Nights е глобално движение, което се провежда всеки месец в над 300 града по света. Събитие, в което няколко души ще се се изправят на нашата сцена за да споделят за своите професионални "несполуки" и уроците научени от тях.

 

Трима госта, три различни истории!

 

Хари Хараламбиев

Хари работи 11 години в софтуерната индустрия като програмист, ръководител на екипи и впоследствие Директор Иновации. През 2016-та година съосновава Точка 2 с цел да помага на IT хората в България да работят по-добре заедно. Докато провежда обучения за меки умения и ефективни екипи, той илюстрира комикса A Leader’s Tale („Като лидерите“), води подкаста „Радиоточка 2“ и развива тренинг платформата Soft Skills Pills.

Хари напуска сигурната си работа, като директор в най-неподходящия в личен план момент и бързо се сблъсква с реалността на млад предприемач. Следват няколко месеца в разработка на продукт, който така и не вижда бял свят. Един от уроците, които Хари ще ни сподели от това лутане, е "да летиш здраво стъпил на земята". Какво се случва и защо, ще разберем от него.

Ангелина Джаджева е General Manager на българския офис на софтуерната компания Нуволо. През годините се е занимавала основно с кариерно и личностно развитие и обучение на хора, създаването и формирането на култура в големи и малки екипи, във финансовата и IT сфера.Щастливо омъжена, майка на две деца, и начинаещ маратонец, който за себе си казва „виждала съм хора да вървят по-бързо, отколкото аз бягам“

Ангелина ще ни разкаже за професионална и житейска катастрофа, след които остава без работа, на прага на фалит и как това се оказва най-красивото нещо, което й се е случвало в живота. Ще ни разкаже как провалът и показва „нейния“ път, за умението да се забърква в каши и как бягането я учи, че когато е най-трудно просто трябва да слага единия си крак пред другия.

 

Камен Алипиев - Кедъра е виден столичен купонджия и бохем, който по стечение на обстоятелствата придобива известност, като спортен журналист и коментатор. Още не навършил 21 той се жени за Българската национална телевизия през 1987 година.

Бракът продължава 32 години и половина и е разтрогнат по вина на булката в края на лятото на 2019 г. Въпреки, че той продължава да обича много бившата си, в момента се радва на свободата и се впуска в различни приключения, свързани отново с професията му. Води две радио предавания – „Джитбол“ по онлайн радиостанцията „Тангра Мега Рок“ (заедно с Васил Върбанов) и „Спортна среща“ в радио „София“ и коментира български баскетбол по Макс Спорт`2. Сериозно обвързан с „Пощенска кутия за приказки“, чете на сцена и се гордее да стои на щанда на едноименното издателство на панаирите на книгата. На 55г той продължава да носи детската си наивност и вярата в хората, и заради това много лесно може да бъде прецакан.

Какво се случва по време на неговия първи ефир? Кой му помага да преодолее шока? Защо години по-късно му се налага да вземе две дипломи за една година? Заповядайте, за да чуете от него.

 

Водещ Игор Дамянов. И за да бъде завръщането ни още по-звездно, Ния Петрова от "Гласът на България" ще открие събитието със няколко супер яки парчета.

Заповядайте и станете част от глобалното семейство на Fuckup Nights. Нямаме търпение да ви видим!

 

Кога: 08.06.2021

"Шедьоври на славянската музика" ще звучат на 25 май в КЦ "Морско казино"

Виртуозни изпълнения на композиторите Сергей Рахманинов, Дмитрий Шостакович, Панчо Владигеров, Антонин Дворжак са само малка част от пр...

Къде: Кино Кабана/Лятно кино НДК

Отваряне на вратите: 18:30ч."

 

Линк към събитието:

https://bit.ly/3fn7ATd

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от КИНО:

На 1-и май започва Националният фестивал на българското кино "Васил Гендов"

Първата част от шедьовъра на нямото кино "Наполеон" ще бъде показана в Кан (СНИМКИ)

Филмът "Ингеборг Бахман - пътуване в пустинята" на Маргарете фон Трота вече е по кината

Леонардо ди Каприо ще изиграе Франк Синатра, режисиран от Мартин Скорсезе

Легендарното студио "Гибли" ще получи почетна "Златна палма" в Кан

Сериалът "100 години самота" е факт: Гледайте първия трейлър (ВИДЕО)

Куентин Тарантино се отказа от последния си филм

Филмът "Учителската стая" спечели наградата LUX на европейската публика

Документален филм за големия кинокритик Тони Андрейков представят в кино "Влайкова"

Новият филм на Константин Божанов е в секция "Особен поглед" в Кан

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Кино