Все още не е открит човекът, който е хвърлил бомбичката на стадион "Васил Левски"

2271
Все още не е открит човекът, който е хвърлил бомбичката на стадион "Васил Левски"
Снимка: Официален сайт на "Левски"

Все още не е открит човекът, който е хвърлил бомбичката на стадион "Васил Левски". Това съобщи главният секркетар на МВР Младен Маринов след срещата със спортния министър Красен Кралев.

Утре предстои среща на ресорната комисия в парламента по младежта и спорта, Българския футболен съюз, МВР и Спортното министерство. Целта е да се изработят по-добри мерки за борба с футболното хулиганство, като не се изключва да се стигне и до промени в закона. Това съобщи Красен Кралев. За да стане това обаче, трябва да се чуе мнението на всички институции по темата.

Главният секретар: Атаката срещу полицаи е била целенасочена

Успешно е преминала операцията на полицайката, която беше ранена от бомбичка на снощния мач ЦСКА-София – „Левски“, съ...

Продължава разследването на Министерството на вътрешните работи. Продължава да бъдат преглеждани записите от камерите, каза още главният секретар на МВР и допълни, че състоянието на служителката на Вътрешното министерство се подобрява. Пострадалата няма да загуби зрението си, увериха лекуващите я лекари от болница "Царица Йоанна", но уточниха, че предстоят още две операции, за да бъде лечението пълноценно.

По думите на министър Кралев българските фенове и организацията от страна на клубовете не е на европейско ниво:

"Мисля, че трябва да има категорична реакция срещу подобен вандализъм. В момента е ясно, че обществото реагира много остро срещу това, което се случи вчера на мача. През последния месец може би много се говори за срещите, за тези дербита, които са между "Левски" и ЦСКА. Така или иначе се очертава годишно да са над четири, така че трябва да сме изключително внимателни. Трябва да се работи много сериозно и със самите клубове, и с фенклубовете, за да могат тези рецидиви да бъдат преустановени и да бъдат изолирани, но предстои много работа".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com