10 знаци, които са предвестник за нещо лошо

8116
10 знаци, които са предвестник за нещо лошо
Снимка: БГНЕС

Някои хора са много суеверни и те вярват, че има знаци, които вещаят, че нещо лошо ще се случи. Дали това е така, или не можем само да почакаме и да видим. Може би наистина има случаи, когато не неприятно се случва, щом сме видели някой от следващите знаци. Вижте кои са и преценете за себе си.

Остри предмети за подарък – ако получите подарък комплект вилици или ножове например, това не е на хубаво. Увийте ги в плат, за да прикриете острото. Така ще отървете дома си от конфликти.

Куче, което лае – смята се, че ако някой ваш близък е боледувал дълго време и вечерта чуете кучешки вой или лай, то смъртта му наближава. Все пак никой наистина не може да определи колко време ни остава тук.

Черна котка – знаем, че ако черна котка ви мине път, то е на нещастие. Прието е, че това са домашните любимци на вещиците, затова те носят лош късмет. Разбира се, не всички хора вярват в това суеверие, но има такива, които дори променят посоката, щом видят животинчето пред себе си.

Облечена наопаки дреха – смята се, че ако без да обърнете внимание облечете дреха наопаки, ще ви се случат разни конфликти и неприятни ситуации. Ако забележите, че сте се облекли така, веднага обърнете дрехата и сложете безопасна игла, която да отблъсне лошото.

Празна кофа – ако по пътя видите жена с празна кофа, то това не е на хубаво. Вероятно плановете ви ще забавят реализирането си и нещата няма да се случат така, както сте очаквали.

Предварително празнуване на рожден ден – то не е хубаво нито за рожденика, нито за този, който го е поздравил по-рано.

Счупено огледало – вероятно сте чували, че счупеното огледало носи 7 години лош късмети или нещастна любов. Някои хора вярват в това и много внимават да не счупят някое огледало у дома. Началото на това суеверие се свързва с миналото, когато хората са смятали, че в огледалата са затворени душите на хората и когато те бъдат счупени, се нарушава хармонията на отвъдното.

Пеперуди у дома – ако в дома ви влезе пеперуда през прозореца, то скоро някой от членовете на семейството ще се разболее. Това гласи поверието. Ако вярвате в това, опитайте бързо да изкарате пеперудата обратно навън, без да я убивате. Ако в дома ви влети птица пък, това е душата на починал човек, който иска да ви защити и предупреди за опасност. След този знак е хубаво да посетите църква.

Спрял часовник у дома – ако имате такъв, го занесете на ремонт. Часовникът отмерва времето. Ако спре, го поправете или го изхвърлете.

Паднала снимка – всяка снимка носи своята енергия. Не е желателно да губите снимка, която ви е ценна или важни снимки да попадат в лоши ръце. Лош знак е и ако снимката падне и се счупи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Лоша поличба: 7 неща, които не трябва да държите у дома

Убийци на бодрост: 8 храни, които ви правят уморени и сънливи

Тези зодии НЕ понасят да са в светлината на прожекторите

Късметът е по петите ви, ако номерът на вашия апартамент съдържа тези числа

Яжте това преди полет

Искам го и ще го получа! 4 зодии, които не могат да губят

Истински принц: 10 неща, които само един любящ мъж ще направи за вас

Знаете ли защо белите мечки не ядат пингвини?

Не е за вярване, но този остров е най-големият производител на ванилия в света

Благовец 2024 - кога се пада, какви обичаи и традиции се спазват

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока
Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока

Цената на природния газ в Европа започна да поскъпва в края на зимата, най-вече в резултат на притеснения, свързани с доставките на синьо гориво. Ремонти...