2-те зодии, които ВСЕКИ иска за партньор

14159
2-те зодии, които ВСЕКИ иска за партньор
Снимка: iStock/Guliver

Чудили ли сте се кои са най-желаните зодии в Зодиака? Днес ще ви разкрием кои са зодиите, които са мечтаните партньори за всички. Ще ви разкажем и защо това е така, какви са предимствата в характерите им и защо всички си мечтаят да имат връзка с такъв човек.

ТЕЛЕЦ

Тези зодии ще се СГОДЯТ през октомври

За тези зодии месец октомври ще бъде невероятно хубав и вълнуващ в любовен план. Козирог Вечно мислещи 3 хода напред и здраво стъпили...

Телците са много интересни личности по много различни причини. Те са чудесни партньори, защото обичат семейното огнище, пазят с цената на всичко семейното си щастие и като цяло нямат нужда от много партньори в животи си, за да са щастливи. Една от най-силните черти в характерите на Телците е това, че са моногамни. Те нямат нужда да имат много партньори в живота си, за да разберат кой е истинският за тях. Предпочитат да намерят специален човек, преди да се гмурнат в поредната връзка, в която няма смисъл. Освен това Телците са много работливи и съвестта им не ги оставя да бездействат, нищо че често в характеристиката на зодията им се твърди, че са мързеливи. Когато имат цел и имат семейство, за което да се грижат, Телците стават много борбени и не могат просто да си стоят вкъщи да не правят нищо. Освен това те си падат по малките изненади, които поддържат пламъчето във всяка една връзка. Обичат и секса, което им дава още една точка в крайния резултат за това защо са сред двете най-добри зодии за връзка.

Съвет: Ако искате да привлечете вниманието на представител на зодия Телец, дръжте се мило, подхождайте бавно и правете романтични изненади. Това ще запали интереса им. Говорете с тях за темите от живота, това вече ще ги направи изцяло ваши, защото Телците много обичат философските разговори.

ЛЪВ

Лъвовете са най-гордата зодия в Зодиака, но щом се влюбят, гордостта им отстъпва място на любовта. Те се отдават напълно на човека до себе си, бранят го с цената на всичко и не биха позволили никой да им отнеме щастието. Лъвовете може да са много свирепи към всички останали, но към своята половинка са невероятно любящи, подкрепящи и разбиращи. Дори във връзката да се появи проблем, те намират начин да го оправят, докато още не е станало късно. Много обичат разнообразния семеен живот – пътувания, почивки, излизания и никога не биха оставили половинката си да скучае. Това ги прави една от най-мечтаните зодии за връзка. Лъвовете имат добри работни позиции, печелят добре и съответно могат да си позволят охолен и щастлив живот. Освен това няма Лъв, който да не иска голямо семейство и много деца. Лъвовете изневеряват, само когато партньорът им направи същото. В противен случай са много верни и държат на това, което имат у дома.

4-те зодии, които имат най-здравите СЕМЕЙСТВА

Да изградиш и запазиш във времето едно семейство е много трудно начинание, за което се изисква най-вече любов и много компромиси. Това ...

Съвет: За да спечелите сърцето на зодия Лъв, не бъдете лесна „плячка“. Лъвовете обичат завоеванията и да се потрудят за любовта си. Освен това покажете, че имате сериозни планове за живота и това ще ги подлуди, защото ще открият сродна душа във ваше лице.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Яжте това преди полет

Искам го и ще го получа! 4 зодии, които не могат да губят

Истински принц: 10 неща, които само един любящ мъж ще направи за вас

Знаете ли защо белите мечки не ядат пингвини?

Не е за вярване, но този остров е най-големият производител на ванилия в света

Благовец 2024 - кога се пада, какви обичаи и традиции се спазват

4 учебни предмета, които ще ви озадачат

Ето как да намалите захарта за 10 дни

Сух вторник: Народни вярвания за дните от Тодоровата неделя

Къде се намира най-големият язовир в света

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com