X
 
 

3-те властни зодии, от които мъжете се страхуват

20009 0
photo of 3-те властни зодии, от които мъжете се страхуват
Снимка: Pixabay.com
Има жени, които са по-властни, отколкото един мъж може да понесе. Заложено е мъжът да е водещата фигура в една връзка и когато това не се случи, се появяват много проблеми. Това са 3-те зодии при жените, които никога не пускат контрола:

Овен

Жените със зодия Овен са истински огън, с който малко мъже могат да се справят. Те обичат да командват и да владеят ситуацията изцяло. Искат винаги да става тяхното и рядко са готови на компромиси. Овните имат нуждата непрекъснато да доказват, че знаят повече и могат повече. В семейството те са водещата фигура, а мъжете до тях изпълняват всичките им желания. Хубавото при Овните е, че те не целят нищо лошо със своето поведение, просто са свикнали всичко да става, както те кажат.

Дева

4-те зодии, които ще се ВЛЮБЯТ до края на лято 2019

Дошло е и вашето време за любов. Стига вече сте страдали, ще се влюбите и това ще промени живота ви. Това са зодиите, които ще се влюбя...

Девите са жени, които знаят какво искат и знаят как да го постигнат. По пътя си към успеха обаче мачкат всичко и всички. Те са независими, не търпят мъжете до тях да им казват какво да правят и често това им изиграва лоша шега. Не се съобразяват, не питат, а направо действат. Те трябва да знаят, че няма как да изградят стабилна връзка с това си поведение и винаги ще са сами, ако не смекчат малко независимостта си. Мъжете се страхуват да излизат с жени, които държат целия контрол. Лесно губят интерес.

Козирог

Жените Козирози са кариеристки и в даден момент от живота си работата им е всичко. Мъжете не обичат жени, които се събуждат и си лягат с мисълта за кариерата си. Жените от тази зодия правят всичко възможно, за да са номер едно. Те обичат да командват в службата, което често се прехвърля и в личния им живот. Няма мъж на тази Земя, която да изтърпи всички наставления и съвети, които Козирозите дават. Страхът при мъжете идва от там, че жените им са прекалено контролиращи създания, които понякога задушават със силата си.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 3 от 5. Гласували общо: 2 потребители
missing image
3-те зодии, които НЕ прощават

Има хора, които не прощават и вечно помнят хората и действията им, които са ги обидили или наранили. Тези хора определено могат да бъдат наречени...