3-те зодии, които идват, обичат за кратко… и си тръгват

6221
3-те зодии, които идват, обичат за кратко… и си тръгват
Снимка: iStock/Guliver

Няма нищо по-лошо от несподелените чувства и разбитото сърце. За съжаление, именно така има опасност да свършите, ако се забъркате с три определени зодии. За тях любовта е твърде променлива величина и могат да се откажат от любовен романс, когато партньорът им най-малко очаква. Нека видим кои зодии са твърде непостоянни в любовта и не бива да имате прекалено големи очаквания от тях.

Скорпион

Скорпионите са сложни личности, когато говорим за любов и връзки. Те са изпепеляващи натури. Когато започнат нова връзка, всичко се случва с много емоции и красиви думи. Бъдете сигурни, че щом имат нещо с вас, значи ви харесват. Но в същото време Скорпионите имат много сериозен проблем – те са ревниви и искат непрекъснато някой да ги обсипва с комплименти. Ако връзката не върви според техните очаквания, могат да я разрушат за един миг. Те са управлявани от Плутон и следователно имат желание в себе си да унищожават и трансформират. Трудно ще се разберете с партньор от зодия Скорпион и е твърде вероятно да ви зареже, когато вие си мислите, че нещата вървят добре и партньорството ви е стабилно.

Най-ревнивата зодия сред мъжете и жените

Знаете ли кой е най-ревнивият зодиакален знак в хороскопа? Сега можете да разберете колко ревниви са мъжете и жените от няколко зодии и...

Лъв

Не е трудно човек да хлътне до уши по представител на тази зодия. Лъвовете са приветливи, жизнени, харизматични и очарователни. Сякаш всичко около тях свети. Греете и самите вие, веднъж успели да се докоснете до съвършения им свят. Но не бързайте да се опиянявате от красивите думи, скъпите подаръци и прекрасните места, които ще споделите със зодия Лъв. Много скоро сапуненият розов балон, в който се намирате, може да се спука, а вие да се приземите болезнено. Причината е, че хората от зодия Лъв също са пословични разбивачи на сърца. Какво може да накара представител на зодията да си тръгне внезапно? Това може да се случи, ако нараните крехкото му его. Или ако прецени, че не получава нужното внимание от вас. Лъвът е капризна натура и няма да се поколебае да ви затръшне вратата под носа, в случай че вече не отговаряте на неговите високи стандарти и сте му скучни.

Дева

Девите са скрити лимонки по отношение на любовта и връзките. Привидно студени, спокойни и постоянни, те всъщност могат да са много непредсказуеми на любовния фронт. Причината е, че са доста взискателни към себе си, а също и към своя партньор. Вероятно ще се изненадате да го чуете, но една Дева би могла да ви зареже внезапно, ако прецени, че вече нямате общи теми и интереси. Родените под знака на тази зодия държат да са в пълен синхрон с човека до себе си. Те няма да се поколебаят да си тръгнат, ако очакванията им за перфектен партньор не съвпадат на 100 процента с това, което вие им предлагате. Единственият начин да запазите вниманието на Девата, е да я питате непрекъснато как се чувства с вас и какво да подобрите в себе си. Така ще знаете в каква посока да се развивате, за да сте винаги на 1 вълна. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Топ 4 на най-грубите женски зодии

Топ 5 на зодиите, които лъжат най-много

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 април /валутен калкулатор/

Да си нямате работа с тях: Топ 5 на най-проблемните зодии

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 април /валутен калкулатор/

Родени с късмет: На тези зодии всичко им се случва с лекота

Какво е истинското име на Марк Твен

Научете най-щастливия ден за всяка зодия от седмицата, 29 април - 5 май

Извън Атина: Кой е най-големият град в Гърция

Къде се намира най-високият водопад в Европа

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com