3-те зодии, които мислят зло на другите

29026
3-те зодии, които мислят зло на другите
Снимка: Pixabay.com

Има зодии, които не усещат, че мислите им не са чисти и изпращат лоша енергия към другите. Дали го правят съзнателно или не, това са зодиите, които са склонни да мислят злото на другите – от завист или от чиста злоба.

ТЕЛЕЦ: Това е една от зодиите, които може да подведе всички с поведението. Мнозина си мислят, че Телците са добронамерени и не могат да сторят нищо на никого. Истината е, че те са много прикрити хора и външно могат да изглеждат много мили и загрижени, но всъщност вътрешно гори огън и жупел. Телците ненавиждат всички, които са прекалено странни или различни от тях. Просто органически не могат да ги понасят! Това прави така, че да имат зли мисли към тези хора, да не желаят да бъдат в живота им и да искат час по-скоро да се отърват от компанията им. Телците не осъзнават, че не всички могат да бъдат точно като тях и в живота ще им се налага да комуникират с много хора, които просто не харесват, но ще трябва да намерят начин да запазят добрия тон. Ако един Телец не ви харесва, трудно ще го разберете, затова са и толкова сложна и непредвидима зодия!

Какви са елементите в астрологията?

Кои са елементите в астрологията? Време е да ги обясним с една чудесна статия от сайта yourtango.com. Огнени знаци: Овен, Лъв, Стрелец...

БЛИЗНАЦИ: Близнаците са зодия, която не може да търпи друг да отнема светлината на прожекторите от тях. Те обичат да са център на вниманието, всички да ги обичат, да гледат само тях и да няма никой друг, който да е по-интересен от самия тях. Когато обаче се появи някой, който се опита да бъде център на вниманието, Близнаците моментално присвиват очи и започват да изпращат зли мисли към нахалниците, опитали се да им отнемат славата. Най-много от всички Близнаците не понасят някой да се опитва да грабне вниманието на половинката им и да им отнеме любовта. Тогава стават направо невъзможни! Могат да те прокълнат на ум, да им минат хиляди лоши мисли през ума и всичко това само и само, за да запазят човека до себе си и любовта, за която толкова силно са се борили. На Близнаците изобщо не им пука дали им личи, че не харесват някого. Показват го без много да се чудят!

СКОРПИОН: Скорпионите са много завистливи. Те просто не понасят успехите на другите, особено когато при тях нещата не се получават. Изпращат много негативна енергия към хората около тях, които парадират с това, че са много успешни, че имат много пари и че пътуват много по света. Ненавиждат, когато някой се справя в живота много по-добре от тях, въпреки че полагат толкова усилия и все нещо не им се получава! Скорпионите могат да станат много зли, когато някой им намекне, че могат да направят повече с живота си или им дават акъл какво да правят със себе си. Тогава определено не се интересуват дали им личи колко  им е неприятен някой, показват го и не се притесняват от последствията.  

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Съпруг в депресия: 7 съвета как да му помогнете

5 предимства на това да си егоист, за които всеки удобно забравя

Искате да сте млади и красиви? Добавете този продукт към диетата си

Ако имате изсъхнал козунак - ето какво да направите с него

Как трябва да съхраняваме козунаците, за да са меки най-дълго време

Какъв брой яйца се боядисват за Великден

Как да боядисаме красиви великденски яйца, на които всички ще се възхищават

Направете това, ако разтегнете връзки или изкълчите ръката

Как най-лесно става почистването на агнешки чревца

Какво да правите, ако кожата на лицето е суха?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com