X
 
 

3-те зодии, които ще се ОМЪЖАТ през май догодина

27955 0
photo of 3-те зодии, които ще се ОМЪЖАТ през май догодина
Снимка: Pixabay
Това са жените, които ще се сгодят до края на 2017 г. Сватба ще има още другия май. Ако имате сериозна връзка, която трае повече от 2 години, прочетете какво ви чака скоро в живота.

ТЕЛЕЦ

Съвсем не трябва да се изненадвате, че идва и вашето време, в което ще кажете "ДА". Колебанията оставете настрана. Животът ни среща с правилните хора и понякога недоверчивостта ни кара сме мнителни към тези, които ни обичат истински.  Бъдете спокойни, всичко ще се нареди.

Тези 4 зодии са неконтролируеми под ЗАВИВКИТЕ

Не всички имат високо либидо и самочувствие под завивките. Но тези четири зодии, определено успяват да излязат извън всякакви граници н...

Връзката ви върви отлично, макар и по пътя си да срещате трудности. Нима си мислите, че при другите двойки липсват такива? Много грешите. Не се вглъбявайте в малките проблеми, гледайте връзката си по-отвисоко и разбрете, вие сте КЪСМЕТЛИИ.

Предложението за брак ще дойде още в средата на лятото, а сватбата догодина ще е приказна и пищна.

ЛЪВ

Не чакайте последния момент, за да хванете последния влак. Е, иначе казано - достатъчно сте чакали с този партньор и ви е време да направите следващата голяма крачка. Не се тревожете, човекът до вас сам ще усети момента и ще ви изненада така, че никога няма да забравите този момент.

Хубаво е да изгладите малките неразбирателства, за да не тровят семейния ви живот. Ще започнете един много важен етап, който трябва да е пълен с хармония и любов.

Това е зодията, която ЛЪЖЕ най-добре

Никой не може да разбере, че тази зодия е добра в лъжите. Така добре се справя, че никой няма да повярва каква е всъщност. Мисли си едн...

Предложението за брак може да дойде съвсем скоро и най-неочаквано. Сватбата ще бъде точно такава, каквато винаги сте си я представяли.

ВОДОЛЕЙ

Всичките ви приятелки вече имат семейства, някои се радват на второ дете, а вие се чудите кога ли ще дойде и вашият ред. Е, не се тревожете. Предложението за брак никак няма да закъснее. Връзката ви е укрепнала и зряла, много по-различна от началото.

Очаква ви един много романтичен и приказен период, в който ще осъзнаете, че не можете един без друг и че сте се намерили. Това е вашата половинка, пазете я и се грижете за връзката си.

Сватбата, която ви предстои можеше да бъде и в края на тази година, но разумно е да помислите за финансите си и тогава да празнувате на спокойствие.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители