3-те зодии с ЛОША енергия

7215
3-те зодии с ЛОША енергия
Снимка: Thinkstock

Има зодии, които просто излъчват лоша енергия, когато започнеш да общуваш с тях. Заложено им е да са такива по душа, колкото и да се опитат да го скрият и да бъдат нещо по-различно за околните. Ето кои са зодиите, от които трябва да се пазите повече, защото излъчват лоша енергия:

ТЕЛЕЦ: Телците изглеждат много спокойни на пръв поглед, много добродушни и сякаш се усмихват на всеки, който ги доближи. Истината е, че това е маска, която добре ги прикрива и никога не свалят, за да не видят околните какво се крие в душата им. Лошата енергия, която идва от Телците е заради това, че често имат ниско самочувствие и заради това завиждат на всички около себе си – за това, което имат или начинът, по който изглеждат. Завистта се превръща в енергия, която може да повлияе на ежедневието ви и да се чувствате отпаднали и без настроение, без изобщо да разбирате защо. Внимавайте с Телците, защото макар и да изглеждат много искрени, те всъщност крият много тайни мисли, които никога не биха споделили, защото ще разкрият черната част от душата си.

Страстна или спокойна? Какъв тип любов е подходяща за жените от различни зодии (Част 1)

Всяка жена има нужда от любов, но не всяка жена я получава. Това е така, защото различните зодии имат свои собствени представи за лично...

СКОРПИОН: Скорпионите са зодия, която живее за да обича и да бъда обичана. Никой не може да ги промени и това е начинът им на живот. Когата обаче някой отнеме любовта им – независимо дали е нарочно или не, тогава в душата им настава хаос, от който не произлиза нищо добро. Скорпионите могат да влияят изключително силно с негативната си енергия, която изпращат на всички, които се опитват да ги разделят от любовта. Никога не се осмелявайте да откраднете половинката на Скорпионите, защото тогава щастието в любовта ще се превърне в мираж за вас. Скорпионите никак не прикриват какви са, не са лицемерни и това може би е хубаво, защото винаги можете да разберете с кого си имате работа и ако усетите прилив на лоша енергия, да се отдръпнете на мига.

РИБИ: Рибите са от хората, които предпочитат да не са център на вниманието, да не разкриват много за себе си и да остават в сянка, така че да не ги разобличат. А това, което крият, понякога е злоба и завист към околните, които не могат да контролират. Рибите винаги се сравняват с другите около себе си и когато някой е по-успешен или по-красив от тях, дори и по-влюбен, те започват да му изпращат лоша енергия и мрачни мисли, погълнати от собствената си завист. В даден момент Рибите усещат, че това не е правилно и се опитват да престанат да бъдат такива, каквито са, но това е почти невъзможно. В крайна сметка завистта ги завладява и енергията, която изпращат към успешните и щастливи хора е негативна. Пазете се от Риби, които са самотни в живота или не са намерили пътят към успеха – именно те могат да ви повлияят негативно във всеки аспект.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

10 предмета у дома, които пречат на рутера

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?
Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Обидите са част от т.нар. агресивна комуникация според популярния психиатър Жак Лакан. Не знаем дали фактът, че се коментират и дефинират от психиатър...