3-те зодии с новина БЕБЕ до края на годината

10617
3-те зодии с новина БЕБЕ до края на годината
Снимка: iStock/Guliver

Децата са най-голямото щастие на света. Винаги обаче смятаме, че все още не ни е дошло времето да станем родители. Понякога хубавите новини идват изненадващо, а ето кои са зодиите, които ще научат, че ще стават родители до края на 2021 година.

БЛИЗНАЦИ: Близнаците винаги са си мечтали за голямо, щастливо и сплотено семейство. Обаче все не им е достигало смелост за големите крачки в живота. Трудно се доверяват, трудно дават сърцето си и още по-трудно биха се осмелили да станат родители. Едно е ясно обаче, човек никога не е напълно готов за тази крачка, затова Съдбата си знае работата. Ще им подари най-хубавият подарък и още през есента ще научат, че ще стават родители. Щастливото събитие ще ги промени изцяло, ще ги накарат да заобичат половинката си още повече и ще разберат, че са с правилния партньор в живота. Най-интересното е, че е много вероятно зодия Близнаци... наистина да се окаже, че чакат близнаци - две момиченца! Стискаме палци, бъдете щастливи.

ЛЪВ: Лъвовете нямат време за губене, защото вече напредват с възрастта и всички около тях се радват на здрави, големи и щастливи семейства. Някои Лъвове имат проблеми с това да имат дете, но желанието и молбите към Господ най-накрая ще бъдат чути. В последните дни на 2021 година, точно около Коледа, ще научат щастливата новина, че ще стават родители. Ще бъдат толкова щастливи, че всеки ден ще благодарят на Съдбата за късмета си. Ще имат лека бременност, всичко ще мине по възможно най-добрия начин и любовта с партньора им ще стане още по-силна и от преди.

ВОДОЛЕЙ: Водолеите могат да бъдат чудесни родители. Те винаги мислят първо за другите и после за себе си. Всеотдайни са, грижовни са, спокойни са и са много мили с всички около себе си. Съвсем скоро, още в края на лятото, ще научат много вълнуващата новина, че ще стават родилите. Щастливото събитие ще ги завари на морето, точно когато са най-отпуснати, щастливи и не мислят за нищо друго. Ще могат да се насладят на почивката си с една невероятна новина и да се отдадат на времето с половинката си. Възможно е и тези Водолеи, които не са сгодени, да получат приказно предложение за брак на залез слънце на плажа, ден или два след като са научили щастливата новина.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Стихотворение за 19 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 19 април 2024

Таро хороскоп за 19 април 2024

Стъпки в пясъка: Притча, която всеки християнин трябва да прочете

Да имате приятелка от тези зодии е истински дар

Какво е сомнилоквия и колко хора са засегнати от този феномен?

Как се наричат нишките в банана и напълно безопасни ли са за здравето ни

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно