3 знака от зодиака, които не могат да млъкнат навреме

5655
3 знака от зодиака, които не могат да млъкнат навреме
Снимка: Thinkstock/Guliver

Ако искате колкото се може повече хора да научат за вашата тайна, споделете я с представители на зодиите от долния списък.

Преди много време в психологията бяха идентифицирани четири типа темперамент на личността: меланхоличен, флегматичен, холерик и сангвиник. В характера на всеки от нас се смесват и това, и другото, и третото. Винаги обаче надделява нещо четвърто. Сред представителите на знаците на зодиака от нашия списък най-често се срещат тези които не могат да си държат езика зад зъбите.

Близнаци

Тяхната игрива и интелектуално любопитна природа прави Близнаците основните социални пеперуди на зодиака. Те общуват с много хора всеки ден и в крайна сметка научават много тайни. Въпреки това, поради леко нестабилния си и несериозен характер, представителите на знака неволно разкриват чуждите тайни и не могат да скрият своите. Желанието да се привлече вниманието към себе си и да се спечели благоразположението на другите влошава положението на нещата. Такава зависимост от другите насърчава Близнаците да правят мръсни шеги, прекомерна откровеност или сарказъм. Често това поведение предизвиква обратен ефект у другите.

Везни

Коя зодия смята , че е хванала Господ за шлифера и при най-малкия успех

Всички познаваме някой, който е невероятно успешен и се смята за специален. Но какво да кажем за онези хора, които не трябва да постига...

За Везни клюките за другите са идеалният начин за общуване. Освен това клюките сами ги намират - често приятели и дори непознати хора искат да обсъждат най-различни неща с Везни. Следователно, Везните са развили толерантност към подобно поведение.Те нямат страх да бъдат съдени - могат открито да клюкарстват и дори да се гордеят, че са им се доверили свежи слухове. Везните са толкова открити и спонтанни, че за тях няма теми табу. Освен това, често те просто не са в състояние да направят избор и да решат коя страна или коя позиция да заемат, когато животът ги принуждава да решат. В тази връзка, те често съжаляват за казаните думи и се сблъскват с осъждането на другите.

Водолей

Обикновено Водолеите се преструват, че не обичат да се забъркват в клюки или драми, но дълбоко в себе си се наслаждават на подобни разговори. Дори хората от тази зодия да не допринасят, те с удоволствие изслушват най-мрачните тайни на другите. Но Водолеите никога не споделят тайните си директно с другите, те са свикнали с полунамеци. Така избягват обвиненията в прекомерна приказливост. За разлика от Близнаците, Водолеите често преследват собствените си цели, разказвайки на някого друга тайна. Може дори да съставят хитър скрипт, за да подобрят репутацията си.

Също така представителите на знака винаги следват специалното си разбиране за справедливост, затова понякога за другите е трудно да разберат на какво основание се разпореждат с чужди тайни. Друга характерна черта на Водолея е склонността да казва всичко лично. Дори мнението им да не е подкрепено с нищо и изводите да са прибързани. Подобно проявление става причина за кавги и обиди от страна на техните събеседници.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 16 юни /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 16 юни /валутен калкулатор/

Как да премахнете миризмата от пералнята?

7 неща, които не трябва да се дават назаем дори на любими хора

Внимание, жени: Какво гледа мъжът, когато харесва някоя дама

Как да изгоним котките от двора

Веднага направете това, ако разлеете нещо върху лаптопа си

5 причини единият крак да е по-къс от другия

Този ежедневен продукт разрушава здравето повече и от цигарите

Вечерен виц: Иванчо

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com