4 -те доминиращи зодии са...

8380
4 -те доминиращи зодии са...
Снимка: Thinkstock

Готови ли сте за гореща нощ?

Не всеки обича да чувства собственото си превъзходство и сила по отношение на секса. Но има и такива, които не могат да си представят живота без него. Без контрол, без чувство за адреналин, желанието да се подчини…

Те искат да бъдат движещата сила на целия процес, подхождат към всеки детайл подробно и методично и ако нямат такава възможност или нещо се обърка, са напълно загубени. Затова за тях е важно да намерят някой, който е готов да се подчини, да им позволи да го управляват.

За двама доминанти, въпреки предполагаемата буря на страстта, е доста трудно да се намери тази много често срещана вълна. И разковничето и двамата да се наслаждават. Едва ли, може да се говори за някакъв баланс. Ако, обаче доминиращият се срещне с някой, който е предразположен към подчинение, тогава всичко върви като по часовник. На всичкото отгоре никой от тях не трябва да положи усилия. Ето защо ... Ако нямате нищо против да бъдете поставени с белезници на легло, тогава ... може би трябва да разгледате по-отблизо представителите на тези зодии. Пригответе се за гореща нощ!

 

Овен

Овенът обича да се състезава. Прави всичко възможно най-бързо и ефикасно. Той лесно се съблазнява от нещо теоретично сложно, което изисква смелост и усилия. Същото се очаква от него и в спалнята. Затова не се учудвайте на исканията за странни пози.

 

Лъв

В живота Лъвът винаги се проявява като лидер. Той лесно успява да управлява големи групи хора и разбира се, това му харесва. Лъвовете са страхотни комуникатори и организатори. Затова в леглото показват своята сила. Те са много уверени в себе си и партньорите им винаги се чувстват с тях като опитни, които знаят какво и как да правят.

Не може да подцените богатото въображение на Лъва. То се проявява в абсолютно всичко, което прави, включително и в секса. В леглото със сигурност няма да скучаете с представител на зодия Лъв.

Още по-голям плюс е ясното им разбиране за това, какво искат от нощта на любовта. Затова могат да си позволят, да изразят своите нужди.

 

Дева

Това е може би един от най-необузданите знаци на Зодиака. Представителите на тази зодия никога не са заподозрени в тенденция за доминиране, но въпреки това е факт. Да предположим, че в обикновения живот Девата може да се държи пасивно, но леглото показват максимално „тъмната си страна“. И повярвайте, ще направи всичко, за да зарадват партньора си. Ако се питате как постига това, то знайте, че Девата разчита на интуицията си, което е много, много добра причина!

Тя ще открие всички ваши ерогенни зони. И определено няма да я забравите.

 

Скорпион

Това е най-силният доминират от всички. Скорпионите винаги са на върха на своите страсти и емоции. Особено в секса. Те си поставят конкретни цели и безкористно ги постигат. Те ще направят всичко, за да получат уникално и незаменимо преживяване. Въпреки всичко са и доста щедри и грижовни в леглото.

Скорпионите ще се справят с всяко премеждие, за да доставят на партньора си максимално удоволствие от секса. Може би, няма да имате нищо против играчките? Не се изненадвайте, ако се появят.

Вече нетърпеливи, знаете къде да намерете партньора си, с когото незабравимите емоции ще ви приковат.

Страстта не е за дълго и е малко вероятно да доведе до нещо сериозно. И все пак, ако не може да контролирате себе си, то е по-добре да го направите с представители на доминанти, отколкото да съжалявате.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com