4-те най-романтични зодии

8556
4-те най-романтични зодии
Снимка: Istock/Guliver

Питате се кои са най-романтичните зодии и дали вашата се отнася към тях… Веднага ви ги казваме.

Те ще направят всичко, за да ви направят щастливи!

Всеки човек обича по свой начин. Понякога и за някой е трудно да изрази чувствата си, докато други говорят за любовта, съвсем открито. По начина, по който демонстрираме романтичния компонент на своята личност, съзвездието, под което сме родени, играем важна роля. От целия зодиакален кръг, астролозите разграничават четири знака, представители, на които с право се считат за най-романтичните. Ако срещнете някои от тях или вие сте сред тях, то считайте се за късметлия.

 

1. Овен

Страстта на Овена към любовта и възхищението към нея го прави едни от най-романтичните хора в света. Когато обича някого, действията му сами говорят, по-силно от думите. Представителите на тази зодия са по-склонни да изпратят ръчно изработена картичка на любимия си човек, отколкото да кажат за любовта си. Те, определено знаят, че любовта се доказва, а не само казва.

Овенът постоянно търси нови начини да направи любимия си човек щастлив. Той вярва, че за да не изгуби връзката, буквално трябва да пометете партньора си с вълна от любов и желание.

И успява! Винаги е готов да изненадат с нещо, независимо дали става въпрос за внезапно романтично пътуване до луксозен курорт или за безумно красиво тържество на рождения ден.

2. Телец

Телецът може и да мълчи и да не говори за чувствата си, но невероятната преданост и любовта към партньор му говорят много за романтичната му природа. Да, Телецът се нуждае от много време, за да разбере, какво наистина обича, но когато това се случи, се втурва в битката за любовта си и не се сдържа.

Доказва любовта си с подаръци, чакат след работа с любимата си половинка, води я най-доброто кафене, разхождат се в парка, държат се за ръце и се наслаждават на момента. Може би отвън, това изглежда като дреболия, но за Телецът това означава много. И му харесва, когато любим човек му отговори със същото.

Понякога предаността на Телеца е толкова сляпа, че дава възможност на другите да го наранят. След което, представителите на тази зодия стават изключително предпазливи в това, на кого се доверяват на любовта си.

3. Везни

Чувството за красота прави представителите на тази зодия, най-романтичната от всички. Те знаят как да подготвят сцената за неподправен, интимен романс. Най-добрите и уютни ресторанти, подаръци, изпълнени със смисъл и идеални за партньор ... Всичко това говори много за това, колко ценят любовта и човека, който е наблизо.

Везните са в състояние да кажат точно това, което е необходимо, и в точното време. Каквото и да решат, любовта им винаги е като в приказка.

Но всичко това има обратната страна: Везните са в състояние лесно да забележат признаци, че партньорът не държи на връзка, далеч колкото той самия. Това му помага да разберете, че трябва да отстъпи и трезво да погледнете към настоящата ситуация.

4. Риби

Риби са най-мечтаният от всички представители на Зодиака. Те могат да мечтаят толкова силно и заразително, че се превръщат в своеобразен изход за партньора си, което им позволява да избягат от баналността на ежедневието. Романтичните вечери на свещи, разходки по плажа, приятно забавление в леглото (от луда близост до гледане на любимите телевизионни предавания с нещо вкусно)… Риби предлагат на партньора всичко това и още много други неща.

Сродната душа е привлечена от зодия Риби не само от тази външна идеалност, но и от факта, че наистина ги разбира.

Рибите се сливат с партньора си, но въпреки това остават отделна и много интересна личност. Всичко това добавя към връзката „пипер“, разпръскващ червена романтика.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com