4-те зодии, които са с ГРЕШНИЯ партньор

10657
4-те зодии, които са с ГРЕШНИЯ партньор
Снимка: iStock/Guliver

В любовта често разбираме, че сме сгрешили, чак когато вече е късно. Някои зодии си мислят, че са открили човека за себе си, но всъщност са във връзка, която скоро ще приключи. Ето кои са те и къде бъркат в любовта.

ОВЕН: Овните винаги си мислят, че са на прав път в живота и всичко, което правят е правилно. Никой не може да ги убеди, че може би грешат в някои решения, които взимат и винаги го разбират чак, когато е късно. Случаят в любовта е абсолютно същия! Овните са си избрали половинка, с която имат много разминавания в начина на възпитание и в бъдещите планове, които имат. Засега това не им пречи, защото все още страстта е на преден план и всичко изглежда перфектно. След година-две обаче липсата на допирни точки ще се окаже моментът, в който Овните ще разберат, че са сбъркали човека. Хубаво е понякога да се заслушват в съветите на приятелите си, които и сега им намекват, че човекът до тях не е правилната половинка, която ще бъде с тях завинаги.

5-те зодии, които никога не се връщат при бившите си

Човешко е да се сгреши, но някои грешки не могат да се простят. Когато двама души започнат да не се разбират или да се лъжат, вероятнос...

РАК: Раците много често бъркат в любовта и изобщо няма да са изненадани, ако някой им каже, че са с грешния човек. Самите те не се виждат цял живот с този партньор до себе си, но все си мислят, че времето ще промени нещата. Истината е, че любовта им не е чак толкова голяма, страстта не е силна и изобщо връзката се крепи на уважение, обич и повече на навика. А когато една връзка е просто навик, тя няма бъдеще... не и за дълго. Време е Раците да започнат да се вслушват в интуицията им, защото тя е много силна, но често я пренебрегват. Време е да погледнат по-сериозно на живота си и да видят, че грешат в най-важното нещо – а именно човека, с който си губят времето в момента.

СТРЕЛЕЦ: За съжаление Стрелците често попадат на хора, които са истински лъжци, но го разбират късно в живота. В случая излизат с човек, който им обещава звездите, държи се добре, мил е с тях и всичко уж изглежда перфектно. Истината обаче е, че този човек ги лъже под носа им и си има някой друг. Тази двойна игра скоро ще приключи, защото колкото и да са влюбени Стрелците, те в никакъв случай не са глупави. Ще започнат да усещат, че има много знаци, които им подсказват грозната изневяра. Ще разберат какво се случва и ще прекратят връзката си на мига. И този човек никога повече няма да се доближи до сърцето им, колкото и да се опитва след време, разбрал грешката си. Просто край!

КОЗИРОГ: Козирозите са убедени вътрешно, че са открили човека, с който ще прекарат целия си живот. Усещат голяма любов, подкрепа и щастие. Чувстват се обгрижени, обичани и глезени. Просто са на седмото небе от щастие, но за съжаление това щастие не е истинско. Или поне скоро ще го разберат. Козирозите излизат с човек, който изобщо няма намерения да предприема сериозни стъпки в живота. Той просто се забавлява в момента и залъгва Козирозите, че иска нещо повече. Когато обаче нещата станат сериозни, тези страхливци ще избягат и никога повече няма да се върнат. Жалко, защото Козирозите са склонни да им подарят живота си!

 

Какъв трябва да бъде идеалният партньор за зодия Скорпион

Индивидите, родени под знака на зодия Скорпион, и особено тези от „нежния пол“, имат, по правило, „тежък характер&ldq...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Studio Grim: Най-иновативното студио за грим в България

Учителят Дънов за лъжата: Изменя химическия състав на кръвта

Как тютюнопушенето се отразява на психиката ви?

Зодиите, които са най-големите манипулатори: За една от тях никога не бихте предположили

10 грешки в стила, които подчертават корема ви - никога не ги допускайте

Японски психолози: Бърз трик, с който да се отървете от гнева за секунди

Тези опасни мебели никога не трябва да се държат в спалнята

3 неща, които трябва да промените в закуската си, за да отслабнете

4 начина да накарате мъжа Скорпион да бъде обсебен от вас

Мачкат всички по пътя си: Тези зодии са най-големите кариеристи

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com