4-те зодии, които ще бъдат във вихъра си през февруари

48173
4-те зодии, които ще бъдат във вихъра си през февруари
Снимка: iStock/Guliver

Февруари ще донесе сериозна доза енергия и ще засили обаянието на някои представители на зодиака. Разположението на планетите е особено благоприятно за четири зодии, а ето и кои са те.

Овен

Голям професионален успех очаква представителите на зодия овен през февруари. Овни, през втория месец на годината ще сте водени от силна амбиция, а планетите ще работят във ваша полза, за да ви помогнат да сбъднете професионалната си мечта. Намирате се на прага на сериозен пробив в кариерата, който ще ви донесе много вълнуващи емоции.

Не се учудвайте обаче, ако около вас се появят завистници, които ще злословят, че сте стигнали до него само благодарение на късмета си. Само вие знаете колко големи усилия сте положили, за да достигнете до това ниво. Именно и заради положеното от вас старание в миналото планетите ви помагат в този момент. Още през декември 2017 година Сатурн влезе в професионалния ви десети дом и повече от две години по-късно все още работи заедно в тази насока с Плутон. Сатурн е ориентиран към ръководенето на задачи и затова е добре да продължите да се концентрирате върху кариерните си цели, без да се разсейвате от случайни хора и коментари, съветват астролозите.

12 късметчета през февруари за всяка от 12-те зодии

Февруари месец е вече тук, а с него и различните шансове за всяка една зодия. Звездната карта е предначертала разнообразни възможности ...

Лъв

Забравете за всички трудности през отминалия януари, драги лъвове, и се подгответе за купища нови възможности. Февруари месец ще отвори не една и две врати пред вас и само от вашата нагласа зависи дали ще се впуснете по пътищата, които съдбата ви предоставя. На 8-ми февруари се очаква пълнолуние в знака на Лъва, което ще ви даде възможност да се изясни нещо, което е от голямо значение за вас. Ще се чувствате изпълнени с енергия и готови за бурни емоции. Съветваме ви, да им се насладите с пълна сила, защото това е вашият миг.

През втората половина на февруари ще бъдете много заети и ви очаква дълъг списък от работни проекти. Най-вероятно вече сте наясно за предстоящите ви множество ангажименти, посрещнете ги с желание и ентусиазъм, защото чрез тях ще подобрите сериозно финансовото си състояние. Ще имате и възможности да разширите успешно бизнеса си. Съветваме ви обаче все пак да сте внимателни при общуването с високопоставени особи, особено когато става въпрос за обща дейност с тях.

Скорпион

Месечен любовен хороскоп за февруари

Февруари е месец, предразполагащ към любов, романтика, секс и повече задушевни преживявания. Ето какво са подготвили звездите за 12-те ...

Уважаеми Скорпиони, февруари ще бъде изключително вълнуващ месец за вас. Очакват ви много възможности за напредък в кариерата, пътувания, но и романтични емоции. Това е месец, през който ще може да направите избор и така да поставите основите на едно бъдеще, за което мечтаете. От средата на февруари четири могъщи планети ще навлязат в третия ви дом, свързан с комуникациите – Плутон, Юпитер, Сатурн и техният верен приятел Марс. Разположението им ще ви даде възможност да реализирате проект или ново начинание, свързано с общуване и комуникации.

Не се учудвайте, ако почувствате порив да напишете книга, да създадете сценарий или друг вид творческа дейност. Последвайте желанието си, защото създаденият от вас продукт ще е успешен. Аурата ви ще блести през този месец, така че забравете за скромността и пасивността, а грабнете вълната на порива, която ви обзема.

Телец

Телци, вас също Ви очаква позитивен и успешен месец. Февруари е добър за влагане на повече усилия от ваша страна в обществения и професионалния ви живот, защото те ще положат основата на реализирането на дългосрочните Ви цели и мечти. До средата на месеца харизмата ви ще е особено силна и ще изпъквате повече от обикновено. Имате всички шансове да достигнете до най-високата за годината си точка на кариерата и репутацията си.

Около 7-ми февруари, под влияние на Венера, ще почувствате желание за релакс и уединение. Отдайте се на почивка, защото тя ще Ви зареди още повече и ще ви изпълни с нова енергия. От средата на февруари най-накрая ще започнете да виждате резултата от положения труд и ще имате възможността да оберете сладките плодове от старанието си. В следващите дни и седмици ще разберете, че до себе си имате много сериозни и подкрепящи ви близки и приятели, които ще бъдат ваша опора. Не забравяйте да им окажете нужното внимание и грижа.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com