4-те зодии, на които им слагат рога

12961
4-те зодии, на които им слагат рога

Това са зодиите, които от известно време са лъгани от любимите си хора, които безсрамно им изневеряват с някой друг. Тези зодии трябва да се огледат са скритите знаци и най-накрая да си отворят очите, че нещо във връзката им не е наред.

ОВЕН: Напоследък Овните усещат, че нещо във връзката им не е наред, но изобщо и не подозират, че става въпрос за изневяра. Имат силна интуиция, която никога не ги е лъгала, но просто понякога не могат да си обяснят защо усещат, че нещо не е наред, когато привидно всичко изглежда отлично. Овните трябва да се замислят, че напоследък партньорът им е дори прекалено внимателен с тях и прави много жестове. Всичко това се случва, защото хората до тях изпитват голямо чувство за вина заради това, което им причиняват. Ако Овните видят, че непрекъснато са отрупвани с подаръци и жестове без причина, а доскоро изобщо не е било така, трябва да помислят дали всичко това не е просто прикритие за една грозна и голяма лъжа.

3-те зодии, които мислят зло на другите

Има зодии, които не усещат, че мислите им не са чисти и изпращат лоша енергия към другите. Дали го правят съзнателно или не, това са зо...

РАК: Раците не усещат, че нещо във връзката им куца. Напротив! Щастието при тях е налице, човекът до тях се държи добре и всичко изглежда спокойно и безоблачно. Всъщност обаче това далеч не е така. Половинките на Раците са в много сериозна изневяра, която с времето става все по-задълбочена и може да премине в любов. Това се случва зад гърба им от много време, но партньорите до тях не смеят да си признаят, за да не ги загубят. Хубаво е Раците са прегледат телефоните на половинките си, защото бързо ще открият нещо притеснително. По-добре е да знаят истината, докато не е станало късно.  

СКОРПИОН: Скорпионите ненавиждат изневярата и никога не биха я простили! За тях това е едно от малкото неща в живота, които не могат да преглътнат и може да ги нарани завинаги. Човекът до тях обаче, дори да знае всичко това, изглежда, че не се интересува и ги лъже зад гърба им. Скорпионите могат да бъдат много отмъстителни и затова не бива да си играете с тях! Ако представителите на тази зодия искат да хванат половинката си в изневяра, просто трябва един ден да ги проследят от сутринта до вечерта, с което много бързо ще открият къде ходя и с кого се срещат. Истината боли, но е по-добре да я знаят!

РИБИ: Рибите са зодия, която има висока оценка за себе си, има самочувствие и вярва, че който не ги обича и ги лъже, не заслужава прошка и не заслужава да е в живота им. Затова представителите на тази зодия не приемат прекалено навътре изневярата, а по-скоро са щастливи да научат истината, когато има такава за разбиране. Рибите могат да усетят, че нещо не е наред по късното прибиране на половинките им, по това, че често все им изниква „работа“ и ги няма вечер у дома. Най-лесният начин да разберат с кого се виждат, е просто като отворят телефоните им. Там има всичко, а половинките им дори не се опитват да го прикрият! Явно не се страхуват от края на връзката им, за щастие – Рибите също!

 

Пет зодии, които са склонни да изневеряват

Липсата на емоционална близост е основната причина за да се стигне до изневяра. Любовта отдавна си е отишла или има сериозна криза във ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

10 предмета у дома, които пречат на рутера

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?
Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Обидите са част от т.нар. агресивна комуникация според популярния психиатър Жак Лакан. Не знаем дали фактът, че се коментират и дефинират от психиатър...