4-те зодии с НОВИНА през октомври

20148
4-те зодии с НОВИНА през октомври
Снимка: iStock/Guliver

Хубавите новини идват за тези 4 зодии през месец октомври. Някои от тях са свързани с личния живот, други са от съвсем различно естество. Насладете се на това, което Съдбата ви подарява и споделете щастието си с най-близките хора около вас.

Ето кои са 4-те зодии, които ще получат хубава и голяма новина през месец октомври.

3-те зодии, които ЛЪЖАТ половинките си

Някои зодии не се спират пред нищо, за да постигнат само това, от което се вълнуват, без да мислят за чувствата на човека до себе си. ...

ОВЕН

Септември минава без много изненади и съвсем лежерно, точно както сте го очаквали. Това не значи обаче, че предстоящият месец октомври няма да обърне всичко наопаки с една хубава и дълго чакана новина за доста представители на зодия Овен. През октомври новината, която ще промени света ви, е свързана с това, че ще разберете, че ще имате бебе! Най-хубавите неща стават точно, когато най-малко очакваш. Новината няма да ви стресне, а напротив – ще се почувствате по-готови от всякога.

 

БЛИЗНАЦИ

Какво ще е времето през октомври?

Тази година през октомври се очаква средната месечна температура да бъде около нормата, която в равнините е между 11˚ и 15˚, по високит...

Близнаците имат малко противоречив септември – ту се случва нещо добро, ту следва нещо, което ги кара да се чувстват нещастни. Но не се притеснявайте, това ще се промени още в първите дни на месец октомври. Необвързаните Близнаци ще срещнат много специален човек, който още в началото ще им покаже, че има сериозни намерения към тях. Предстои ви много романтична есен, която ще изтрие всичките ви лоши преживявания. Обвързаните Близнаци пък ще се радват на нова крачка в съвместния им живот – нещо голямо, вълнуващо и чакано от много време насам. Имайте търпение, октомври наближава.

 

СКОРПИОН

Скорпионите имат няколко мечти, които очакват да се сбъднат от много време насам. Голямата новина за тях е свързана изцяло с любовния им живот, който за някои Скорпиони от много време насам изглежда, че е в застой. Но това е само затишие преди „буря“ и то каква – ще получите най-незабравимото предложение за брак, на което няма как да не изкрещите ДА! Любовта ви с вашата половинка е много истинска, затова е време за следващата голяма стъпка. Сватба през 2021-а година звучи чудесно, нали?

 

5-те зодии с любовни ПРОБЛЕМИ през октомври

Има няколко зодии, които ще се сблъскат проблеми в любовта през октомври. Ето какво ви чака, ако сте една от тези 5 зодии:Близнаци Има...

РИБИ

Рибите ще могат да се похвалят с няколко неща през месец октомври, но едно от тях ще бъде най-голямо и отличимо от всички останали. Голямата новина на Раците е свързана с голямо повишение в работата и голямо увеличение на заплатата, от което имат нужда от доста време насам. Ще бъдете оценени, ще се радвате на нови ангажименти и много нови блага, които не сте имали досега. Новата длъжност в офиса ще ви стои много добре, а вече ще имате и подчинени, за които ще отговаряте. Очаквайте!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com