4 зодиакални двойки трябва да рискуват, за да са щастливи заедно

9782
4 зодиакални двойки трябва да рискуват, за да са щастливи заедно
Снимка: iStock

Рискът е благородна кауза, но не и в една връзка. Има двойки в Зодиака, които се привличат взаимно, но скоро започват да идентифицират недостатъците на партньорите и да се карат много.При такива двойки рядко се развиват щастливи връзки.

1.       Скорпион и Везни

При тази двойка Везните са тези, които трябва да се откажат от принципите си. Тяхната дипломатичност и гъвкавост допринасят за това, че Скорпионите започват да ги тестват и дори надхвърлят позволеното.

Везните са склонни да идеализират околните и събитията, които се случват. Скорпионите знаят как правилно да оценят всяка ситуация. Това показва техните напълно различни позиции и мнения.

Везните обичат да говорят много на възвишени теми и винаги се стремят към съвършенство. Партньорите не са свикнали да говорят много, свикнали са да действат. За двойката е трудно да се разбират, така че с течение на времето те започват да развалят живота на своя избраник. Съюзът продължава толкова дълго, докато Везните решат да прекъснат отношенията.

2.       Риби и Лъв

5 зодии, които не могат да забравят старата любов

Кое е най-трудното в раздялата с любим човек? Може би основният проблем е, че е трудно да се изтрият спомените или невъзможността да се...

В съюза се развиват болезнени отношения. В момента на запознанството между Лъв и Риби се заражда невероятна страст. Но в бъдеще те ще бъдат разочаровани. Рибите се държат твърде пасивно. Това предизвиква невероятни противоречия.

Рибите не харесват комерсиалността на Лъва, а той се дразни от мекотата на партньора. Двойката има безкрайни конфликти, раздели и събирания. Няма да има мир в такава връзка.

3.       Козирог и Водолей

При първата среща Козирозите харесват откъсването на Водолея от живота. Но всичко се променя. С течение на времето Козирозите започват да усещат, че Водолеят изобщо не взема предвид връзката им.

Партньорите са твърде различни, така че никога не успяват да стигнат до общо решение в обикновените въпроси.

Мъжките знаци на зодиака, които стават непоносими в зряла възраст

С годините характерът на всеки се променя значително и то към по-лошо. Негативните черти на хората се изострят, в резултат на което пон...

Водолеят постоянно търси блестящи идеи, а Козирогът не му помага да се реализира. Трудно е да успееш, когато най-скъпият за теб човек не вярва в това.

Началото на връзката е като романтична приказка. По-късно обаче Козирогът не е готов за независимостта на Водолея, но лоялността не му позволява да прекъсне отношенията.

4.       Рак и Стрелец

При първата среща Ракът напълно попада под харизмата на Стрелец. Той е привлечен от активността и оптимизма на партньора. Стрелецът харесва грижите на Раците. Любовта и разбирателството ще царуват във взаимоотношенията, докато Стрелецът не се втурне напред, а Ракът няма да може да го последва.

Те дълго време не разбират, че са различни. След такава връзка Ракът ще запази ярки спомени, а Стрелецът ще иска да остане в приятелски отношения, но няма да успеят.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Гергьовден 2024 – всичко за празника на едно място

Къде се намират мощите на Свети Георги?

Колко дълго могат да се съхраняват боядисаните яйца

Пожелания за Гергьовден

Гергьовден 2024 - какво трябва и какво НЕ трябва да се прави

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 6 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 6 май /валутен калкулатор/

Как сe приготвя традиционната питка за Гергьовден?

На кои държави е покровител Свети Георги?

Внимание: Тези хора не трябва да ядат домати

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com