4 зодии, които ще си останат необвързани през 2022

20385
4 зодии, които ще си останат необвързани през 2022
Снимка: geralt / Pixabay

Очаквате страхотни неща през 2022, нали? Но дали тези “страхотни неща” чукат на вратата ви? Дали става въпрос за кариера, здраве, бизнес или любов, всички имаме якакви очаквания. В хороскопа положението на Меркурий и Венера контролира човешките връзки като любов и брак. По този начин слабите Меркурий или Венера през 2022 може да са пречка на вашите планове да откриете любовта. Ето кои са зодиите, които според астролозите най-вероятно ще останат необвързани идната година. 

БЛИЗНАЦИ
Може да сте шокирани или облекчени от тази новина. Следващата година ще се радвате на свободата си. Малка е вероятността да срещнете половинката си  през годината. Макар в края на 2022 ще бъдете изненадани от неочаквани събития в сферата на любовта. Посветете се на себе си, кариера, бизнес. Вие сте “двойнствен” знак, така че липсата на половинка, не е проблем за вас. Може да се радвате на собствената си компания. Освен това, Близнаци никога не се чувстват самотни.

Какъв ще бъде месец януари според зодията ви

Какво ще ви донесе първият месец от новата година? Вълнуващ ли ще бъде за вас, или труден? За какво да се подготвите и за какво да вним...

ОВЕН
Вие също сте сред зодиите, които най-вероятно ще останат сами през 2022. Обвързаните Овни трябва да работят много върху някои проблеми във връзката си. Останалите трябва да се концентрират върху себе си и все още не са готови да влязат във връзка. Това не означава, че няма да имате своите романтични моменти. Според хороскопа ви за 2022 ще ви е много трудно да установите трайни връзки, затова просто изчакайте, докато любовта сама не почука на вратата.

ЛЪВ
Лъвът е лидер по природа, независим и самоуверен. И ако искате да се радвата на свободата, фактът, че според астролозите 2022 не е благоприятна за връзка, може би ви радва. Вие не се страхувате да останете сами, прекалено сте заети, за да чувствате липсата на половинка. Хороскопът за 2022 янсо показва, че за вас е време за стабилизиране на целите в живота ви, които не включват партньор. Ще постигнете баланс в живота си, ще се съсредоточите във вътрешното си “аз”. Концентрирайте се върху кариерата и се радвайте на свободния живот.

КОЗИРОГ
Ако мечтаете да откриете своя Принц или Принцеса през 2022, ще останете разочаровани. В началото на 2022 поради транзита на планетите трябва да преосмислите всички проблеми, които сте имали в любовния си живот и да останете известно време сами, за да избягвате всякакви конфликти. Освен това, ако изиграете правилно картите си, може да се “засечете” с някой специален приятел, който с течение на времето, да ви стане много по-близък. Фокусирайте се върху себе си, плановете и целите си. Не се хвърляйте страстно в нови приключения. Ако успеете да устоите на изкушенията, ще се радвате на щастие и хармония. 

Помнете, че тези предсказания се базират на хороскопа за 2022 и положението на планетите. Тези 4 знака трябва да се концентрират върху позитивите и да се радват на собствената си компания, да работят върху целите си и да се забавляват, докато са сами. А това време няма да е много дълго.

Ето каква ще е съдбата ви за предстоящата година според деня от седмицата, в който сте родени

Всяка планета управлява свой собствен ден от седмицата. Знаейки в кой ден от седмицата сте родени, можете да разберете каква кармична з...

Източник: астролог Анушка Сривастав, публикуване в AstroTalk/Online Astrology на 17.12.2021

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

В близост до България се намират Принцовите острови - ето къде

С този прост трик ще разберете дали яйцето е твърдо сварено

Защо седмицата след Цветница се нарича Страстна седмица

Пожелания за Цветница - кой има имен ден на 28 април 2024

Какво вещае появата на мравки у дома?

Защо НЕ трябва да перете на 40 градуса?

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com