5 начина да привлечете пари и успех в живота си

7998
5 начина да привлечете пари и успех в живота си
Снимка: iStock

Много експерти са склонни да мислят за късмета като за психологически термин, а не за нещо ефимерно. Всъщност всичко е много по-просто и по-прозаично. Щастието е начин на мислене, състояние на ума. И ако човек винаги е в добро настроение и вижда света в цветни тонове, тогава късметът е привлечен от него. Но не е достатъчно да се разхождате по улиците и да се усмихвате, трябва да знаете още няколко безобидни трика, които ще ви помогнат да привлечете късмет и пари в живота си.

И така, първият трик е общуването с успешни хора.

Това изобщо не означава, че трябва да смените телефонния си номер и да спрете да поздравявате стари и не твърде богати приятели. Трябва да се научите да отсявате вечно боледуващите хора, които ще намерят хиляда и една причини да не работят, тези, които постоянно обвиняват другите за неуспехите си, и при всяка възможност тъжно казват: „Ти си късметлия, но аз не съм."

Тяхната отрицателна енергия запушва фините ви чакри и просто отрязва крилете, които току-що сте искали да разперите. Като цяло хроничните неудачници не са вашият контингент.

Но успешният бизнесмен ще донесе огромни ползи на щастливия начинаещ. Той мисли рационално и може да помогне със съвет как да отворите собствен бизнес например. Той също е заобиколен от аура от пари, която частично ще повлияе на начинаещия. Правилно и необходимо е да търсите общество от богати хора, ако искате да станете като тях.

Втори трик - парите идват при тези, които ги обичат

Малък отказ от отговорност: да обичаш парите не означава да ги хвърляш надясно и наляво. Любовта към парите е способността да ги харчите правилно и компетентно да търсите срещи с тях.

Безполезно е да мечтаете за големи суми в портфейла си, и тъжно да гледате през прозореца.

Трябва да потърсите допълнителни начини за печелене на пари. Разберете талантите си и ги използвайте максимално.

Третият трик е молитвата

Колкото и странно да звучи, призивът към висшите сили е много традиционна човешка реакция към трудностите. Вярващ човек.

Така че, молете се, но не се прозявайте. Обичайно е да се моли Николай Чудотворец за просперитет и благополучие. Според слуховете, помага да се оправят разклатените дела.

Четвъртият трик - ритуали за късмет и богатство

Кои растения привличат като магнит парите

Сред растенията има и такива, които са способни да привлекат парите в дома на своя собственик. Някои хора са скептични и подминават под...

Експерти в окултните науки смятат, че бизнес, който обещава приток на средства, трябва да започне, когато луната расте. Изваждайки най-голямата банкнота от портфейла, трябва да я вдигнете и, като покажете сърпа на месеца, да кажете: „Докато растеш, нека парите ми растат“.

Освен това никога не дръжте портфейла си празен. Когато пазарувате, трябва да оставите поне една монета в нея. Когато сгъвате банкноти в портфейла си, внимателно ги изправете и ги подредете по старшинство, "с лице" към вас.

Пети трик - фън шуй техника

При подреждането на интериора в дома или офиса китайците и другите народи на Изтока подреждат мебели и огледала по фън шуй. Древната източна мъдрост в много отношения е подобна на основните съвременни постулати за това как да привлечете късмет и пари в къщата.

Чистотата на дома, особено прозорците, желанието да се отървете от стари и ненужни неща са основните условия за просперитет, познати на много хора.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com