5 сигурни признака, че жената си има любовник

11783
5 сигурни признака, че жената си има любовник
Снимка: Istock/Guliver

Няколко действия, които "кръшкащата" дама прави несъзнателно, лесно могат да я предадат.

Противно на общоприетото схващане, че мъжете са тези, които предимно изневеряват, на дамите също са им присъщи мимолетни романтични и непринудени връзки. Силната половина на човечеството трябва да знае за пет елементарни знака, които ще помогнат да откриете в половинката си измамата.

Ето кога за последно е изневерила всяка ЗОДИЯ

Когато сме дълго време с един партньор започваме да се чудим дали той ни е бил верен през цялото време. Днес ще ви разкрием дали и кога...

Телефон, оставен с лицето надолу

Всеки, който изневерява, не е подготвен за това партньора му да  разбере за изневярата. Затова трябва да скрие всички доказателства. В мобилните телефони има особено много доказателства. Ето защо, ако една жена има какво да крие, тя ще носи мобилния си телефон със себе си и никога няма да го оставя на видно място. И ако някога случайно остави телефона, определено ще го остави надолу с екрана.

Промени в настроението

Изневерявайки, всяка жена започва сериозно да се тревожи и да изпитва дискомфорт. Толкова е щастлива с новия си любовник и много се срамува пред редовния си партньор. Ето защо, ако момичето, което се е усмихнало преди минута, сега е недоволно от всичко и се е намръщило, може би има какво да крие.

Допълнителни подробности

Ако прави някои от тези неща - той си има друга!

Изграждането на здрава връзка, в която има двама лоялни партньори, не е хап за всеки. Не всички са пригодни за подобно нещо. Някога, пр...

Някои жени, криейки паралелни връзки, се опитват да играят на сигурно и измислят оправдания за закъсненията си, оправдания и закъснения на работното място. Следователно, за да завършат картината, те добавят към своите истории такива подробности, които преди това не биха споделили с партньора си.

Чести похвали

Ако вашата дама изведнъж стане кротка и нежна и изведнъж престане да се притеснява  от нещо във вас, което я е вбесявало от години, трябва да сте нащрек. Жените, които искат да отклонят подозрението от себе си и не искат да провокират излишни конфликти, много хвалят партньорите си и създават впечатление за успешна връзка.

Перфектна чистота

Случва се така, че мъжете забелязват момента, в който една жена спира да поддържа реда в къщата. Невъзможно е да не видите прах и планини от мръсно бельо. Но обратната ситуация, при която съпругата изведнъж започва да чисти всеки ъгъл на апартамента, не се забелязва от всички. И това е една от алармите за изневярата. Прекаленото усърдие от страна на жената може да породи въпроси. Например, някои жени, които си намират любовник, започват спокойно да пускат мъжа си на разходка с приятели, предлагат му почивка и не го карат да помага в домакинските задължения. Защо ли? За да сте перфектни и да не провокирате излишни обяснения.

Как да си върнеш доверието след изневяра

В подобна ситуация е по-добре да се изправите лице в лице със своя партньор. Неминуемо, след предателство в една връзка и по-конкретно...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

8 вредни комбинации от храни, които ядем ежедневно

Как се пише: известна или извесна?

Защо бабите закачат дафинов лист над леглото

Как да пречистите дома си от негативна енергия със сол

Знаете ли каква информация носи всяка цифра от ЕГН-то

Учени: Срещите с приятели ни предпазват от внезапна смърт

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com