X
 
 

5-те най-атрактивни женски зодии

14142 0
photo of 5-те най-атрактивни женски зодии
Снимка: iStock/Guliver
Те са очарователни и примамливи, страстни и желани, всеки мъж иска да бъде до тях. Кои са тези жени? Фатални прелъстителки или магьосници със суперсили?

На вашето внимание са представени 5-те най-очарователни зодии сред жените, които с право са наричани и най-чаровни дами.

Това е най-сексуалната зодия за 2020

Сексуалността не е младост и красота! Три са нещата, които не играят в нейна полза - възраст, външен вид и характер. Сексуалността не з...

Овен

Със страстен и темпераментен характер, жената от зодия Овен е майстор на флирта. Това личи от първите секунди на срещата, в която очарова събеседниците със своята откритост. Тя умее да омайва с усмивка и неизчерпаема кипяща енергия. Всъщност за мъжете представителят на зодия Овен е като червен парцал за бик. Нейният сладък темперамент е невъзможно да не се забележи. И все пак, какво да забележим, ако една жена Овен, често сама открито говори за своите желания и намерения. Наред с това, тази гореща дама, знае много за съблазняването. Тя винаги с удоволствие демонстрира своите умения, пред партньора.

5-те най-атрактивни мъжки зодии

Близнаци

5-те най-опасни зодии

По правило, при разследване на различни престъпления, детективите не се фокусират много, върху зодията на заподозрения. Оказва се обаче...

Както показва практиката, мъжете често изпитват повишено привличане към жените Близнаци. И това не е изненадващо! Жената Близнаци притежава двоен характер. Тези харизматични интелектуалци не се нуждаят всеки ден от нови роли, за да предизвикат неприкрит интерес към партньора си. Жената Близнаци има силен темперамент, светлина в очите и страст към неизвестното. Това я правят много интересна за противоположния пол.

Лъв

Няма спор. Лъвицата е гореща, страстна, ефектна и очарователна. Жените от кралската зодия са способни на много, а когато се чувстват желани и обичани от по-силния пол, пращат от чар. И не се заблуждавайте. Те не са от онези, които преследват само броя на почитателите. Те са величествени личности и винаги са доволни, когато им се възхищават. Това, че са дълбоко влюбени в себе си, кара мъжете винаги да проявяват особен интерес към тях.

ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители