5-те зодии, които ще ЗАБОГАТЕЯТ през февруари

14349
5-те зодии, които ще ЗАБОГАТЕЯТ през февруари
Снимка: iStock/Guliver

Вторият месец на годината е подготвил приятни изненади за част от представителите на зодиака, които са свързани с финансови успехи. През февруари планетите са подредили своята звездна карта по начин, който ще позволи на някои от тях да увеличат паричния си поток.

Телец

ЛЮБОВЕН хороскоп за 10 - 14 февруари

Овен Комуникацията няма да върви гладко през седмицата, затова ако искате да обсъждате нещо важно, по-добре изчакайте уикенда. Опитайт...

Телци, 2020 ще бъде изключително успешна за вас във финансово отношение и то от самото й начало. Увеличената ви финансова стабилност ще бъде и причина да се чувствате спокойни и уверени. Мъдрото боравене с финансите е една от основните характеристики на представителите на зодия Телец. Те са сред хората, които внимателно преценяват бюджета си, държат да плащат сметките си навреме и правят всичко възможно, за да не се налага да взимат пари назаем или кредит. Това им умение ще е от полза през февруари, когато звездите ще са благосклонни към портфейла на Телците. Чрез разумни решения и правилен подход, Телците ще успеят да увеличат капитала си. Телци, имате шансове да реализирате успешно сделка зад граница. Възможно е и да се наложи да заместите колега в офиса, като ще поемете и работата му. Това ще ви натовари допълнително, но пък ще увеличи и финансовите ви приходи.

Близнаци

Финансови успехи се очакват и за зодия Близнаци, предвиждат разположенията на планетите. Близнаци, вие винаги сте гледали на парите не толкова като на богатство и самоцел, а като на средство да се чувствате добре, да пътувате и да имате свободата да си подарявате различни удоволствия, включително и от културно естество. Може би именно тази нагласа ще ви поведе към финансовия подем в началото на годината. Вие сте интелигентни и дейни натури и ето защо е добре да не се отказвате лесно и от нови проекти, които се задават към вас, защото в тях също се крие шанс за финансово удовлетворение. Близнаците са блестящи в продажбите и сключването на сделки, така че ако обмисляте нов бизнес или вече имате такъв, вложете енергията си в него. Ще бъдете наградени подобаващо. Съвсем възможно е да бъдете обхванати от ентусиазъм за нови инвестиционни намерения, които могат да се окажат печеливши.

Рак

Животът на всяка от 12-те зодии ще се промени през 2020 г. Ето как…

Всички сме изключително любопитни какво ни чака в бъдещето. Близкото бъдеще е следващата 2020 година, за която всички имаме своите план...

Раци, ще бъдете изненадани от средства, които ще постъпят във вашия джоб по линия на общ фонд или сметка с други хора. Те ще ви позволяват да се насладите на покупката на луксозни предмети и да погалите егото си със скъпи вещи – удоволствие, което по принцип рядко или почти никога не си позволявате. Скоро се очаква и Марс и Сатурн да навлязат във вашата зона за инвестиции, което ще ви позволи да предприемете добри бизнес и финансови решения. Ще имате шанс за закупуването на имот, преместване в нов дом или преобразуване на мястото, в което вече живеете. Звездите ще ви зарадват и с добро предложение за работа, което ще получите по време на посещение на семинар или друг вид обучение.

Дева

Добри възможности във финансово отношение очакват и Девите през втория месец на годината. Както обаче всички знаем, зад почти всичко хубаво, което се случва на представителите на тази зодия, се крие много труд и упоритост. Няма защо да ви лъжем мили Деви – ситуацията отново ще е такава. В началото на годината звездите са подготвили шанс да спечелите немалко пари, дали той ще се реализира обаче, зависи от действията ви. Колкото по-бърза е вашата реакция към възможностите, които ви предстоят, толкова по-бързо ще видите и резултати. Не се колебайте да кандидатствате за работа, тъй като потенциалните работодатели ще бъдат впечатлени от вашата отлична работна етика и професионализъм. Възможно е и полагането на доброволческа работа да проправи пътя към полезни приятелства. Не се страхувайте от многото работа сега, защото това ще впечатли хора на уважавани позиции и е възможно в края на годината да ви бъде предложено място с добра кариерна перспектива.

Стрелец

Стрелци и вие сте сред късметлийте в парично отношение през февруари, казва разположението на планетите. Почти всеки ход, който предприемете, ще има щастливи последствия върху вашите финанси. Ако сте се тормозили заради правен проблем, свързан с пари, имате всички положителни шансове той да бъде решен във ваша полза. Нова работа или промяна на позицията в настоящата ви заетост ще ви помогне да се изкачите по стълбата на успеха. Астролозите казват, че ще бъдете решени да постигнете целите си, а хората около вас ще бъдат респектирани от уменията ви и желанието ви за успех. Ще имате шанс да работите в чужбина, да увеличите квалификацията си или да заемете по-висока позиция. Във всеки случай ще бъдете обект на уважение и признание. Не се изненадвайте, ако бъдете помолени да покажете публично работата си сред хора. Предстои ви година, през които усилията ви ще бъдат както финансово, така и емоционално възнаградени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com