X
 
 

5-те зодии, които ще започнат ОТРОВНА връзка през февруари

7442 0
5-те зодии, които ще започнат ОТРОВНА връзка през февруари
Снимка: iStock/Guliver
Месецът на любовта февруари обикновено е свързан с очаквания за романтични емоции, бурни любовни трепети и мигове на споделена обич. За съжаление обаче понякога планетите имат други планове за сърдечните ни изживявания и вместо красиви чувства са подготвили по-скоро неприятни емоции в любовната сфера. С тяхна помощ можем да ви предупредим дали сте сред петте  зодии, които е добре да се въздържат от нови авантюри през втория месец на годината, защото е напълно възможно те да отровят ежедневието и чувствата ви.

Овен

5-те зодии, които ще получат голяма НОВИНА през февруари

Новини, които могат да променят не само ежедневието, но и живота като цяло, очакват част от представителите на зодиака през февруари. Р...

Напрегнат в любовно отношение се очертава месец февруари за представителите на зодия Овен. Уважаеми Овни, през следващите дни ще имате желание да контролирате всичко и всички около себе, включително любовните си партньори. Поведението ви обаче ще срещне сериозна съпротива от отсрещната страна. Особено изразено ще е властовото желание сред младите мъже, родени под знака на Овен, който все по-често и бурно ще искат да демонстрират своята нетърпимост. Това ваше отношение може да бъде в основата на бъдещи сериозни спорове и конфликти, така че астролозите съветват да помислите добре, преди да кажете нещо и внимателно да преценявате действията си. Настъпателните ви действия биха привлекли привидно определен човек, но впоследствие ще са причина да го отблъснете и отдалечите от себе. Затова, мили Овни, бъдете по-внимателни с новите връзки през този месец и по-скоро начина, по който се държите в тях. Не мислете само за това, което ще спечелите и кое е важно само за вас, а и за чувствата на околните.

Дева

Деви, февруари не е вашият месец за започване на нова връзка. Звездната карта вижда евентуални проблеми и напрежение в любовния ви свят. Конфликти са възможни и ако наскоро сте създали отношения с човек, които се опитвате да поддържате с цената на големи усилия. По-добре не се надявайте да успеете да закрепите тази връзка, защото ще се разочаровате. Информацията, която ще получите за нея, или събитията, на които ще станете свидетели, ще ви покажат, че се надявате на нещо, което отдавна го няма. Във всеки случай, не се оставяйте на разочарованието от тези неприятни емоции, защото скоро ви очакват съвсем други преживявания. Ще имате шанс да срещнете своя човек, с когото ще се чувствате изключително близки и то от самото начало на общуването с него, защото ще споделите общ духовен път. Имайте само малко търпение.

Козирог

12 късметчета за 12 февруари за всяка от 12-те зодии

Овен Имаш си от всичко, щастлив човек си ти! Късметът ти за днес е, че и във всичко друго ще ти върви. Телец Едно нестихващо веселие...

Не бързайте да създавате нови отношения, уважаеми Козирози. Любовният ви хороскоп за февруари съветва да избягвате формирането на нови връзки, защото те надали ще се развият хармонично. Вие сте от зодиите, които държат много на духовното и интелектуалното общуване с партньора, а отношенията с непознати до момента за вас персони няма да ви донесат това удовлетворение. Под влияние на Венера ще сте чувствате по-романтично настроени този месец, което е добре за вече обвързаните Козирози. Конфликти обаче не са изключени и сред тези от вас, които вече имат сериозна връзка. Затова астролозите съветват да се опитате да създадете повече хармония в любовния си живот. Опитайте се да общувате с партньора си колкото е възможно по-активно и прекарвайте повече време с него. Не насилвайте нещата и ситуациите, отнасящи се до общия ви дом и връзка, само към гледната точка, която смятате, че е добра за вас. Мнението на любимия също има значение.

Водолей

Водолеи, вашата харизма ще грее с особена сила през февруари. Вие сте свикнали да печелите погледи и сърца, когато се появите някъде, а този месец това ще ви се отдава особено лесно. Възможно е дори да грабнете вниманието на повече от един представител на отсрещния пол, което разбира се ще погали сериозно егото ви. Бъдете внимателни, защото рискувате да се замесите в сериозен любовен триъгълник, а това да ви коства не една и две неприятни емоции. Формирането на нови отношения сега ще остане само на ниво плътски удоволствия и моменти емоции, без перспектива за сериозно развитие. Помислете и дали заради една бурна нощ не рискувате да сте в основата на съсипването на нечий брак. Ето защо укротете малко егото си и потърсете някой, с когото ще градите чиста и истинска любов, е съветът на звездните гадатели.

Риби

Риби, през този месец вашата така или иначе емоционална и чувствена натура ще бъде обхваната от още по-голямо желание за романтични изживявания. Ще искате да обичате и да сте обичани. Планетите обаче ви съветват да сте по-предпазливи в отношенията си на любовното поле, особено ако става дума за случайни хора, преминаващи през него. Силната романтика, която често ви обхваща, ще е причина да се размечтаете за голяма любов с нов човек, който кръстосва пътя ви в този момент. Колкото и да ви е трудно, опитайте се да слезете на земята, защото розовите очила ви пречат да видите истинската му същност. Тази персона може да ви донесе само разочарования и да нарани сърцето ви, така че бъдете разумни и преценете трезво докъде могат да стигнат отношенията ви.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Последно в Актуално