5-те зодии с нова връзка през ДЕКЕМВРИ 2022

18592
5-те зодии с нова връзка през ДЕКЕМВРИ 2022
Снимка: iStock

ЛЪВНещата ще се развиват с бързи темпове през целия месец. Това може да означава внезапно решение да заживеете заедно, бягство или дори бременност. Това също може да е свързано с преместване на дълги разстояния или възможност за пътуване. Важно е да останете здраво стъпили на земята и центрирани през този месец, като същевременно искрено вярвате, че всичко е възможно. Животът ви няма да изглежда по същия начин, когато посрещнете новата година; всичко, което трябва да направите, е да позволите на Вселената да направи своята магия и да получите всички благословии, за които сте се молили.

3-те зодии, на които им предстои РАЗДЯЛА през ДЕКЕМВРИ 2022

БЛИЗНАЦИ

Кои са слабите места на всяка една от зодиите?

Познавате ли слабите места на астралните знаци? Никоя зодия не е перфектна – всяка притежава качества и недостатъци, съчетани в р...

Въпреки че е вярно, че понякога връзките трябва да приключат, в този случай може да се е оказало, че вместо това е трябвало да се затвори вашето лично убеждение или гледна точка. През следващия месец Венера все още ще бъде в Стрелец, знакът, който представлява фокус върху романтиката до 9-ти, което е идеално, тъй като Пълнолунието в Близнаци се случва заедно с Марс, което ви помага да предприемете необходимите стъпки, за да започнете да подобрявате връзката си. Може все още да не разполагате с всички отговори, но трябва да се чувствате по-влюбени и благодарни към партньора си, отколкото през последните месеци. Може също така да получите някои прозрения за това какво се е движило под повърхността в живота ви от май, което ви е накарало да се почувствате още по-специални във връзката ви. Доверете се на времето и любовта.

СТРЕЛЕЦ

Искате незабавни резултати, но също така се нуждаете от доказателство, че решението, което вземате, е правилно. Ретрограден Марс в Близнаци предизвиква промени в романтичния ви живот, докато Нептун в Риби ви кара да мислите по различен начин за това какво означава дом. Тези двамата всъщност са се сблъскали няколко различни пъти през последните няколко месеца, за да ви помогнат да разберете какво се случва, и сега, когато декември и вашият зодиакален сезон са пред вас, е време да направите промени. Тази енергия обединява вашите собствени вярвания и любов към себе си с теми във вашата връзка и дом. Когато се почувствате по-добре със себе си, вие също ще вземете различни решения, когато става дума за любов.

РАК

Какво винаги е най-важното за всеки представител на зодия Скорпион

Скорпионът с право заема първо място в класацията на най-мощните знаци на зодиака. Подобно лидерство обаче има и обратната страна: като...

Понякога, особено в отношенията, истината променя нещата, прави невъзможно да мълчите или да ги оставите същите. Това определяше дали се застъпвате за себе си и засягаше вида любов, който си позволихте да получите. Сега, когато излизате от другата страна на този урок, вие също сте готови да действате по различен начин във връзката си. Независимо дали става въпрос за среща с някой нов или задълбочаване на съществуваща връзка, този месец за вас е култивиране на автентична връзка, която се основава единствено на вашата собствена истина. Това ще ви позволи да създадете повече пространство за любов и грижи, нещо което винаги сте искали. Може да се почувствате предизвикани да изразите себе си по тези нови начини, когато се появи възможност, но всичко се свежда до това да сте сигурни, че никога не правите компромис със собствената си истина за комфорта на другия.

3-те най-отмъстителни зодиакални знака

РИБИ

Нещата започват добре този месец, риби и този декември по-специално ще почувствате не само чувство на облекчение от факта, че любовният ви живот върви много, много добре, но и от идеята, че е добре за да се отпуснете и наистина да се насладите на случващото се. Често сте твърде напрегнати и осъдителни, за да видите радостната ситуация, в която се намирате в момента; прекарвате твърде много време в анализиране, опитвайки се да предскажете какъв ще бъде следващият „провал“. Дотук добре, тъй като планетите за този месец освежават визията ви и ви позволяват да видите, че всъщност всичко е наред. Комуникацията е на най-високо ниво за вас и това ви носи огромен комфорт, тъй като означава много за вас да се разбирате с половинката си, както преди, както в началото.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Шампионът на кухнята: Домашно пържено кюфте, зверска рецепта за оправни домакини

Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?

Стихотворение за 20 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Митове и истини: Прави ли ни кафето зависими?

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com