5 зодии, които трябва да убеждавате постоянно, че не ги нападате

8049
5 зодии, които трябва да убеждавате постоянно, че не ги нападате
Снимка: Pexels

Може би ще ви се стори странно, но има хора, които все смятат, че някой ги обвинява в нещо, че им държи сметка или че ги напада. Логично, те заемат отбранителна позиция и се защитават с всички сили. Това води до проблем в комуникацията, често до истински спорове и до загуба на познати и приятели, поради тази черта от характера им. Следващите 5 зодии са точно такива – ще трябва да се впуснете в дълги обяснения, за да им покажете, че просто си говорите с тях, а не ги нападате. Нека видим кои са те.

Рак – заради своята силна емоционалност, Раците не прощават и не забравят. Търпят болка и предателства, но повече няма да ви допуснат до себе си, ако има сторите нещо подобно. За съжаление често пренася миналия лош опит в новите си взаимоотношения и за да се убеди, че няма да го нараните, трябва да почакате и да издържите проверката на времето. Бъдете готови за доста отбранителни атаки.

Овен – те са много горди, родени лидери, стремящи се към върха. Вярват само на себе си и трудно допускат хората наблизо. Захванат ли се с нещо, го довеждат до самия край. За тях животът е битка, която се борят да спечелят и понякога забравят да му се наслаждават. Овните се чувстват добре, когато виждат, че те са водещи и когато се защитават, макар да няма от какво. Те искат да са сигурни, че няма да бъдат подмамени, излъгани или предадени, затова често заемат отбранителна позиция спрямо хората.

Близнаци – много бързо могат да покажат лошата си страна, ако усетят, че биват нападнати и то без да са виновни. Обичат да спорят, в кръвта им е. Понякога чакат удобен случай или се хващат за най-малкото. Те ясно ще ви покажат, че с тях не можете да си играете, да правите интриги или да злоупотребявате с добротата им. За тях е важно да са сигурни, че са се защитили по най-добрия начин. Те не са от най-търпеливите хора, така че покрай тях трябва да се внимава.

Дева – тя е перфекционист, който не може да търпи несправедливостта. Отдава се изцяло на всичко, с което се захване и е готова да се защитава с всички сили. Проблемът при нея е, че трудно допуска хората до себе си, особено ако твърде бързо поискате да бъдете неин приятел. По-добре я оставете да ви опознае и ако прецени, да ви подкани да бъдете такъв.

Телец – той ще брани позицията си със зъби и нокти, стига да забележи, че се опитвате да го обвините в нещо или да оспорите правотата му. Телецът не се интересува от чуждото мнение или как изглежда в очите на хората, за него е важно да бъде победител и да наложи своето мнение, което смята за правилно. Ако усетят, че опитвате да нарушите правото им на изразяване, просто бягайте далеч.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 15 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 15 май /валутен калкулатор/

Как да освежите уморените клепачи: процедури, които определено помагат

Свеж вид: 10 начина да освежите насълзените очи

Модните грешки, които визуално ще ви направят по-дебели

4 признака на женска небрежност, които отблъскват мъжете

Защо младите мъже харесват по-възрастни жени: 9 причини

5 досадни навика, които слагат край на връзките – имате ли ги?

Знаете ли какви жени уважават мъжете най-много?

Кои неща в нашата кухня обикновено използваме неправилно и къде грешим?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com