5 зодии ще срещнат ЛЮБОВТА през март

54353
5 зодии ще срещнат ЛЮБОВТА през март
Снимка: iStock/Guliver

Пролетта вече чука на вратата, а с нея и шансът да срещнем голямата си любов. Планетите обаче ще са по-благосклонни към пет зодиакални знака през предстоящия март и те ще имат повече късмет в търсенето на подходящия за тях партньор. Ето и кои са те:

Овен

Овни, вашият любовен хороскоп за март показва идеални възможности за създаване на нови контакти. Като цяло през тази година ще се чувствате изключително добре сред хора и общуването ще ви се отдава с лекота. На една от многото си срещи е съвсем възможно да се запознаете и с новата си любов, така че се подгответе за красиви емоции този месец, уважаеми Овни. Имате по-големи шансове да откриете личността, която ще запали сърцето ви сред нови хора, така че не отказвайте покани за приятни разговори и срещи. Чувствайте се свободни да бъдете себе си, а харизмата, която излъчвате тези дни, ще грабне погледите на не един и двама представители на отсрещния пол.

Телец

Месец, изпълнен с чувственост и красива романтика, очаква и представителите на зодия Телец. Планетите създават множество възможности за формиране на стабилни отношения на любовния фронт в следващите дни и седмици. Самотните Телци ще имат шанса да срещнат своя нов партньор по време на пътуване, независимо дали то е по работа или е организирано за удоволствие. Вслушвайте се в сърцето ви, защото то най-добре знае кое ще е добро за вас. Марс и Венера ще помагат и за хармонията в отношенията на вече обвързаните телци. Животът с партньора ви ще бъде пълен с блаженство и наслада през целия месец.

Зодиите, които си подхождат

Вижте кои зодии си подхождат - най-добрите комбинации! КОЗИРОГ (23 декември - 20 януари) Козирог Представителите на тази зодия са б...

Рак

Звездите са на ваша страна през предстоящия март, Раци, особено ако все още мечтаете огънят на истинската любов да разпали и вашето сърце. Самотните представители на знака ще имат много добри възможности за формиране на романтични съюзи. Тези дни планетите Марс, Плутон и Юпитер ще се съберат, за да помогнат на Рака да срещне правилния партньор. От вас, мили Раци, обаче зависи дали ще се възползвате от шансовете, които съдбата ви подава. Помислете внимателно как да действате, преди да се втурнете към новата страст.

Скорпион

Добри шансове за любовна афера със силен заряд, която може да прерасне в нещо много силно, очаква и Скорпионите този март. Самотните сред вас търсят физическа и емоционална близост в партньорите си и съвсем скоро те ще имат шанса да открият своя човек, който ще ги дари точно с тези чувства. Любопитното е, че според планетите той е съвсем близо до вас, уважаеми Скорпиони, така че само отворете очите и сърцето си и се огледайте. Възможностите за изпепеляваща любов са пред вас.

50 неща, които трябва да знаете за ЛЮБОВТА

Връзките са сложно нещо. Могат да бъдат както най-хубавото, което ти се случва, така и най-лошото. Могат да те извисят в облаците и да ...

Риби

Добри дни в любовен аспект се задават и за романтичните Риби. Необвързаните представители на знака ще имат много романтични възможности този месец. Може изведнъж да се влюбите или връзката ви, която сте започнали съвсем скоро, да премине на съвсем друго ниво. Имате големи шансове да срещнете любовта и по време на срещи с приятели или друг тип социални събития. Съветът на астролозите е да сте смели и да показвате чувствата си, защото прекалената стеснителност ще е излишна, ако искате да намерите своя човек.

Още по темата:

От кога до кога са зодиите

Лунен календар за 2020 година - фазите на Луната

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com