6 грешки, с които жените ОТБЛЪСКВАТ мъжете

8540
6 грешки, с които жените ОТБЛЪСКВАТ мъжете
Снимка: iDiva

Жените често не осъзнават, че с много от действията си могат да отблъснат желания от тях мъж. Ето кои са те и какво не бива да правят, ако искат да привлекат в живота си всеки прекрасен мъж, който харесат.

1. Разказват целия си живот още на първата среща – много жени забравят, че са на среща с мъж, а не с някоя приятелка, с която могат да си споделят всичко. Една жена трябва да бъде загадъчна, а мъжът отсреща да разбира малко, по малко за живота. Да има мистерия, да има загадъчност и да не научава всичко наведнъж – от първите години в училище до последните гаджета и неуспешните връзки, които е имала жената срещу него.

7 начина да изглеждаш неустоима за мъжете

Сигурно ти се е случвало поне веднъж да се замислиш кои качества правят жените неустоими в очите на мъжете. Вероятно в момент, в който ...

2. Прекаляват с грим и тоалети – повечето мъже не искат до себе си да имат перфектно гримирана кукла с вечерен тоалет, когато се разхождат в парка в слънчев съботен ден. Не вадете всички си рокли и тоалети, с които попринцип не бихте излезли без повод, само и само да изглеждате перфектно... макар и не адекватно. Бъдете себе си, слагайте лек грим, спортни обувки, симпатични блузи и просто имайте спретнат вид, без да прекалявате и да изглеждате нелепо.

3. Обсебват – няма нищо по-досадно от жена, която непрекъснато звъни първа, пише първа и иска във всяка свободна минута да е навън с новия човек в живота си. Това настъпателно поведение може да отблъсне всеки един мъж, който иска да има „игра“, иска да бъде завоевателят, а не всичко да е му е поднесено на тепсия.

4. Избързват или изчакват прекалено за първия път – мъжете знаят, че ако една жена си легне с тях на първите няколко срещи, значи най-вероятно тази връзка ще бъде просто приключенска и нищо друго. Ако пък месеци наред не се случва нищо, мъжът ще загуби интерес и ще си помисли, че с жената има нещо нередно. Една жена е добре да уцели правилното време, без да изглежда отчаяна или пък особнячка.

5. Разказват на всички са новия човек – на майка си, на приятелките си и на целия свят, още преди да е станало нещо сериозно. Това показва на мъжът, че тази жена отчаяно е чакала някой, за да може да се похвали на целия свят, което пък от своя страна напомня на мъжа, че може би отдавна не е имала човек до себе си.

4 грешки, които жените допускат във връзките си

Ето кои са най-честите грешки, допускани от жените във връзките им. 1. Изнасят "лекции" на мъжа какво и как трябва да прави Една от н...

6. Избързват с важните стъпки – никой мъж не си мечтае за жена, която да настоява да живеят заедно на втория месец или иска да се оженят на първата година. Всеки нормален мъж би се уплашил от жена, която прекалено много избързва с важните стъпки в живота.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да се научите да управлявате собствените си сънища: 5 ефективни метода

Могат ли бременните жени да отидат на гробища: какво казват магьосниците и свещениците?

Колко време се варят яйцата за боядисване?

Как се пише: опасност или опастност?

Това са зодиакалните знаци с най-добрата интуиция!

Най-добрата рецепта за веган бъркани яйца

Защо първото боядисано великденско яйце задължително е червено?

Сварете яйцата така, за да издържат по-дълго

11-годишно дете откри останки от древно същество по-голямо от син кит

Сложете този плод до козунака, за да остане мек и пухкав по-дълго

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com