6 най-депресирани зодии

36375
6 най-депресирани зодии
Снимка: https://www.pexels.com/

Според астролозите точно половината от представителите на Зодиака са обект на систематична меланхолия.

Хората често изпитват лошо настроение, но в никакъв случай не може да сравните това временно явление с депресия. Последното е сериозно заболяване, при което е по-добре да се търси консултация с лекар.

Независими астролозите са посочили точно шест от 12-те представители на зодиака, които са най-податливи на депресия. Веднага подчертаваме, че ако не сте попаднали в списъка, но лошо настроение и загуба на енергия ви съпътстват всеки ден, по-добре е да потърсите помощ.

Риби

Първите в списъка, които трябва да се отбележат са неслучайно зодия Риби. Тази зодия изпитва депресия по-често от всички останали. Рибите са склонни да мислят за други хора в своя вреда. В същото време скриването на собствените емоции в името на „удобството“ на комуникацията едва ли ще е от полза за някого.

Рак

Следва Ракът, който отдавна е признат за един от най-чувствителните и сантиментални. Хората под тази зодия постоянно се нуждаят от одобрение за своите действия, както и от потвърждение на чувствата на другите. Основният им проблем е лошата толерантност към липса на внимание.

Скорпион

Третата позиция е заета от Скорпион, който се характеризира с дълбоко преживяване, както на положителни, така и на отрицателни емоции. Във всяка връзка, както в любов, така и в приятелство, тази зодия инвестира максимално, с голяма страст и участие. Трудно е да си представим болката, с която им се дава всяка почивка с близките. Най-често това е причината за развитието на тяхната депресия.

Козирог

Много сдържани и целенасочени по природа, Козирозите са много разочаровани, когато някакви обстоятелства им пречат да постигнат целите си. В такива случаи те изпитват силно чувство за вина и разочарование. Независимо от всичко, тази зодия се отличава със своята устойчивост на стрес, което те не успяват да оценят в лоши моменти без много загуби.

Близнаци

Близнаците редовно преминават от една крайност в друга. Зодиакалният знак по своята същност редува радостта и безгрижието с тъга и размисъл. Контролирането на личните им емоционални люлки ще им помогне да избегнат депресията. В противен случай те могат да бъдат изправени пред морално изтощение.

Телец

Телецът е последният в списъка. Той действа като пълна противоположност на Близнаци и Скорпион. Тази зодия успява да контролира емоциите си с лекота. Ако обаче депресията го настигне, тогава преживява това много болезнено. Най-често се оттегля в себе си и прекъсва всякакъв контакт с външния свят.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Естествено изгаряне на мазнини: 17 храни, които ще ви помогнат да отслабнете до лятото

Закусвайте на дневна светлина и още 6 златни правила за отслабване

8 лайфхака как да изберете наистина сладки ягоди

11 последици от кастрацията на домашни любимци - собствениците дори не знаят за това

Лимон срещу излишни килограми: Защо е полезно да го ядете през нощта?

10 неща в къщата, които харчат най-много енергия

Полезни знаци, които могат да предскажат дъжд

Как да спрете да ядете през нощта?

Как се пише: оръдие или уръдие?

Грешки преди лягане, които ни карат да качваме килограми през нощта

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com