6-те зодии, родени със завиден КЪСМЕТ

26520
6-те зодии, родени със завиден КЪСМЕТ
Снимка: Istock/Guliver

Това са зодиите, за които нещата в живота се получават лесно и не изискват много усилия. Те имат добра кариера, здраве, любов и семейство, с което да се гордеят. При тях рядко има лоши събитие в живота и ако има такива – винаги намират начин бързо да се справят с тях.

Ето кои са 6-те зодии, които са родени с късмет:

4-те най-недостъпни ЗОДИИ при жените и мъжете

Много често ни се иска всеки, в който се влюбим, да откликне на нашите чувства, но често оставаме разочаровани. Има хора, с които прост...

ТЕЛЕЦ

Телците имат много с какво да се похвалят. Имат чудесна външност, преминали са през страхотно детство и семейството им е дало всичко, от което са имали нужда. Това спокойствие от ранните години се пренася и в сегашно време. Върви им в живота, щастливи са и са намерили партньор, с който ще прекарат целия си живот. Какво по-хубаво от това да имаш късмет на всички фронтове?

БЛИЗНАЦИ

И Близнаците могат да се похвалят с чудесен живот, особено откъм финансовата му страна. Те често живеят в лукс и този лукс е благодарение на човека, с когото се съберат. Имат късмет да открият половинка, която обичат и която има възможност да им подари света. Тяхното спокойствие е завидно и късметът им сякаш никога не свършва.

ЛЪВ

9 предмета, които носят ЛОША енергия у дома

Суеверните хора ще ви кажат, че почти всяко нещо носи лоша енергия, ако не се постави на правилното място или не в правилната стая у до...

Късметът на Лъвовете най-много си проличава в професионален план. Там те достигат високи върхове и успяват да постигнат това, което малцина могат и мнозина мечтаят. Техният охолен живот привлича положителна енергия и противно на очакванията – доста верни приятели, които не са покрай тях заради парите им. Освен това имат много здрави и стабилни семейства, страхотни деца, които следват стъпките на Лъвовете. Всичко е чудесно с коктейл в ръка, на екзотичен остров и с целия този късмет в багажа.

СКОРПИОН

Късметът на Скорпионите се съсредоточава главно в любовния живот. Те имат много ухажори през годините, което им дава голямо самочувствие и висока самооценка. Наред с тази си увереност, те се справят добре и с всичко друго в живота. Любовта им помага и им дава крила, а сигурният партньор, който имат – невъобразимо самочувствие. Късметът на Скорпионите е пословичен, за малко дори завиден.

СТРЕЛЕЦ

Стрелците са родени под щастлива звезда. През целия си живот успяват да осъществят всички си мечти, макар и понякога с много труд и лишения. В крайна сметка късметът им помага на всички фронтове и те си имат чуден живот. Най-много можеш да им завидиш за това къде живеят, какви приятели имат и колко много са обичани от всички останали.

7 вещи, които носят лош КЪСМЕТ

Суеверните хора ще ви кажат, че има вещи, които не бива да притежавате, защото носят лош късмет. Днес ще ви подскажем кои са те и защо ...

ВОДОЛЕЙ

Най-големият късмет в живота на Водолеите е тяхното семейство. За чудо и приказ! Водолеите умеят да създават здрави връзки, щастливи семейства и късметът им не се изчерпва само с това. Наумят ли си нещо – то винаги се случва, а когато говорим за финанси – късметът им винаги се усмихва точно, когато най-малко очакват.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com