6 типа мъже, от които да стоите далеч

4188
6 типа мъже, от които да стоите далеч
Снимка: iStock

Като жени можем да си паднем силно по мъж. Може би външният му вид ни привлича, историята, която ни разказва за себе си, начинът, по който ни гледа с тъмните си мрачни очи. Понякога против нашата по-добра преценка, ние си падаме по един и същ тип мъж отново и отново, само за да имаме същото преживяване.

Ако откриете, че в момента сте обвързани или си падате по този тип мъже, влезте с широко отворени очи и просто бъдете подготвени за това, което може да се случи.

В крайна сметка изборът е ваш. Понякога се нуждаем от опит, за да се учим, да растем и да разберем какво наистина заслужаваме.

1) Необщителният

Този човек не можеше да изрази емоция или чувство, ако животът му зависи от това. Той закъснява и дори не му минава през ум да ти се обади и да те уведоми. Може да прекарате дни без да се чуете с него, защото той няма абсолютно никаква представа, че да ви уведоми, че е жив и здрав, е нещо, което е важно за вас.

Най-разочароващото нещо при този тип мъже е, че той не смята комуникацията за важна, следователно няма да я подобри, само защото го очаквате от него.

2) Играчът

Дефиницията на Играча казва всичко. Той те обича и в същото време обича много други жени. Сексът с теб е невероятен, както и сексът с всички други жени, с които го прави. Никога няма да бъдеш единствена, защото той просто не е способен на това. Разнообразието е подправката на живота за него.

Ако търсите отдадена, моногамна връзка, няма да я намерите тук.

Как жените виждат мъжете от всяка зодия?

3) Човекът, който не познава себе си

Много е лесно да си паднеш по този човек. Той ви съблазнява с мрачната си мистика. Той иска вашето мнение за нещата. Подхранва егото ви, като се докосва до желанието ви да му помогнете да разбере нещата. Казва, че иска едно, но действията му говорят съвсем друго.

Става изтощително да се опитваш да разбереш какво иска и докато не разбере, никога няма да го направиш щастлив. Защото никой и нищо не го прави щастлив.

4) Любовникът на преследването, но никога на наградата

Този човек обича началото на всяко ухажване. Всъщност той е майстор на ухажването. Той обича да флиртува, да ви изпраща сладки съобщения и имейли, за да ви каже какъв късметлия би бил да бъде с вас.

След като най-накрая привлече цялото ви внимание, навие ви и ви примами в леглото, очаквайте пълен обрат на всичко. Той започва да се държи по-дистанцирано. Не отговаря на вашите обаждания или съобщения. Комуникацията с него преминава от няколко пъти на ден до веднъж седмично, ако имате късмет.

Започвате да си мислите, че може би сте го разбрали погрешно. Не, грешката не е във вас, просто преследването е приключило и тук играта свършва за него. Така че нека свърши и за вас. Заслужавате много повече.

5) Раненият, изгубеният човек

Този човек е много подобен на типа, който не познава себе си. Той е бил ранен от друга жена, има травма от детството или някаква друга катастрофа, случила се наскоро в живота му. Той се е превърнал в жертва на каквото и да му се е случило и иска вашето съчувствие и желание да „му помогнете да се излекува“.

Много е лесно да съжаляваш за този тип мъже. Той изглежда като истински, сладък и о, толкова безпомощен. Той има нужда от вас и това може да бъде много примамливо. Но внимавайте, понякога е по-добре да останете негов приятел и да му позволите да се излекува сам, преди да се гмурнете в нещо по-сериозно.

6) Манипулаторът/Нарцисистът

Това е най-опасният тип от всички. Те имат много харизма и чар, особено в началото. Знаят как да съблазнят една жена и ще ви кажат всичко, което искате да чуете, особено че той „никога не се е чувствал така преди“.

Въпреки всички червени флагове или неща от миналото му, вие падате бързо в капана. След като ви има там, където ви иска, игрите ще започнат. Той може да ви обича, но обича себе си повече. Липсва му емпатия към другите хора и ако някога го питате или какво прави, той ще ви манипулира да мислите, че сте несигурна, ревнива, параноична или просто луда. В края на деня той е сам за себе си и ще използва всяка форма на манипулация, за да получи това, което иска.

Ето какво се отнася за всички тези различни типове мъже: повечето пъти тяхното поведение е несъзнателно, а не злонамерено и те наистина не осъзнават, че нараняват някого. Ето защо от нас зависи да се пазим от тях, докато не свършат работата, от която се нуждаят, първо върху себе си.

Кои са повече: Мъжете или Жените в света?

Понякога една търпелива, безкористна жена може да изиграе огромна роля в тяхното изцеление, трансформация и да им помогне да осъзнаят поведението си и как то се отразява на другите, ако искате да поемете това, ваша воля.

Влезте с широко отворени очи и броня около сърцето си. Този тип връзки могат да бъдат емоционално изтощителни, предизвикателни и дълбоко болезнени, когато приключат. Защитете се, като разберете добре в какво може да се забъркате, преди да тръгнете на пътуване с някой, който отговаря на тези описания.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кога е полезно да се ядат сурови фъстъци и кога не?

Помага ли за отслабване ходенето по 1 час всеки ден?

Това не е съдба: 6 причини, поради които сте се влюбили в мъж, когото едва познавате

17 неща в къщата, които крадат здравето ви ден след ден

Какви рискове крие лаймската болест в напреднала възраст?

5 начина да научите децата си да устояват на трудностите в живота?

Как се избелват кокошите яйца, преди да ги боядисаме

Ако искате яйцата да останат здрави, сложете това в тенджерата

Нов начин за боядисване на великденски яйца на райета

Домашни кюфтета - бухнали отвътре, със златна коричка отвън: Как да си ги сготвим

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com