6 типа мъже, от които дамите трябва да бягат презглава

8318
6 типа мъже, от които дамите трябва да бягат презглава
Снимка: Naomy Quiñones / Pixabay

Любовта често заслепява жената, минават години, преди тя да започне да осъзнава, че живее с опасен човек. Ако знаете предварително от кои мъже трябва да бягате, без да се обръщате назад, тогава грешките до голяма степен могат да бъдат избегнати. Въпреки това никога не е твърде късно да промените живота си към по-добро.

1. Насилник

Мъжете, които хапват ЧЕСЪН, са по-привлекателни за жените

Чесънът е може би най-популярният зеленчук. Смята се, че е много полезен за здравето като превенция от настинка и грип. Свойствата му о...

Най-често такива мъже в началото създават впечатлението, че са  идеални, те са много добре в заблудата на околните. Но ще дойде моментът и жената ще разбере къде ѝ е мястото. Насилниците не са открито агресивни, те действат и обиждат подмолно. Те могат да бъдат груби, скандални, да изразяват недоволство. Настроението на насилника се променя много бързо, като най-често съжалява за насилието, но продължава да действа по същия начин и след съжалението.

2. Нарцис

Влюбен в себе си, той поставя нуждите си на първо място, всичко в живота се върти около него. Компромисите, желанията на другите не са интересни за тях. Следователно, самочувствието не трябва да ви заблуждава - невъзможно е да изградите хармонични отношения с нарцисист.

3. Хазартен тип

Независимо как и къде играе, за него е невъзможно да играе без да залага. Той не избягва измамите, нечестните схеми, използва хората около себе си. Много често се възползва от жените. Мъжете от този тип са привлекателни, защото са постоянно в движение, след това фалират, после пак се издигат. Да живееш с такъв човек е лоша идея. Всеки момент ще предаде всеки свой близък.

Защо жените избират грозни мъже?

Защо красивите жени избират грозни мъже? Учените са открили 4 причини за това поведение. Съпоставянето на хора е сложен и донякъде мист...

4. Ревнивец

Любящите хора не ревнуват – това е норма в една връзка. Всяка ревност е знак за лошо здраве. Любящият мъж вярва на жена си, но ако той ревнува без причина - имате патология пред себе си. Няма нужда да се ласкаете и да ви уверяват, че означавате много за него, това не е луда любов, това е просто лудост.

5. Противник

Такива хора винаги за всичко са против. Няма значение за какво става дума – веганство, здравословни или лоши навици. Мъж от този тип ще ви откаже от всички желания. Постепенно спирате да общувате с близки, приятели, защото те също не знаят как да живеят правилно.

6. Лош човек

Мъжете, които живеят сами, са изложени на по-висок риск от възпаление

Мъже, прочетете това: Ако живеете сами от дълго време и сте забелязали определени здравословни проблеми, това може да е следствие от мо...

Лошото момче не е лош етап за житейски опит на 20 г. Когато се стремите към зряла връзка, трябва много бързо да бягате от такива мъже. Ако един мъж има лоша репутация, скъсайте с него. Вие не сте героиня на екшън филм и хулиганка, неуравновесените хора до вас са излишни.

Най-важното правило е, че е невъзможно да промените мъжете! Не се измъчвайте с илюзии, не очаквайте чудо. Човек може да се промени само ако сам го иска и започне да действа, и то решително. Не си губете времето с хора, с които няма да сте щастливи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Възглавница за качествен сън: Полезни съвети

Високо напрежение: Това са 4-те най-опасни зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com