7 неща, които хората, живеещи спокойно имат в повече

3197
7 неща, които хората, живеещи спокойно имат в повече
Снимка: iStock/Guliver

Когато живеете спокойно и сте в хармония със себе си е нормално да сте по-щастливи от другите. В тази статия ще разгледаме седем неща, които хората живеещи спокойно имат в повече: 

1. Повече самочувствие и самоуважение

40 фрази, които трябва да изречеш, преди да умреш

Преди да се отпуснем на смъртния си одър, има някои фрази, които наистина трябва да изречем – отбелязва сътрудникът на списание F...

Когато живеете живота си автентично, това изисква да положите усилия наистина да опознаете себе си. Забавно нещо се случва, когато отделите време за това: откривате, че сте прекрасен човек с невероятни таланти, мечти и перспектива. След като се свържете с вроденото си вътрешно великолепие, започвате да се чувствате по-добре за себе си. Когато се чувствате по-добре със себе си, е по-лесно да бъдете щастливи. Така вашата увереност нараства. С нарастването на самочувствието ви ще бъдете по-малко склонни да се компрометирате, като правите нещата само за да накарате другите да се чувстват добре. И резултатът от това е, че ще спечелите самоуважение.

2. Повече уважение от другите

Докато изразявате истината си по-последователно, ще откриете, че хората ще започнат да ви уважават повече. Точно както вие уважавате онези, които постоянно изразяват себе си, независимо от споделената гледна точка, другите ще уважават вашата автентичност. Уважението от най-близките ви хора може да отнеме известно време, тъй като те са свикнали да ги търсите, за да определят вашата истина.

3. По-голяма устойчивост

Справянето с живота става много по-лесно, когато решите да живеете автентично. Вместо да се тревожите за отговорите на другите (и способността ви да ги смекчите), ще се съсредоточите първо върху грижата за себе си и почитането на вашите ценности. С този фокус е много по-лесно да преодолеете каквото и да ви доведе живота.

40 фрази, които трябва да изречеш, преди да умреш

Преди да се отпуснем на смъртния си одър, има някои фрази, които наистина трябва да изречем – отбелязва сътрудникът на списание F...

4. По-обогатяващи взаимоотношения

Когато започнете да бъдете по-себе си във всички ситуации, ще откриете, че отношенията ви се променят. Някои връзки ще приключат, други ще се трансформират и ще цъфтят нови. Съществуващите ви връзки ще се променят, защото ще бъдете себе си, вместо да бъдете това, което другите искат да бъдете. Някои хора ще аплодират вас и способността ви да се изразявате по-последователно. Това са връзките, които ще ви растат и подхранват по начини, които все още не можете да си представите. Докато продължавате смело да бъдете себе си и да се обичате, ще откриете, че новите хора са естествено привлечени от вас. И ще имате възможност да създадете нови поддържащи, подкрепящи взаимоотношения.

5. По-страстен живот

Автентичността е ключът към това да се чувствате по-живи. Когато се опитвате да бъдете такъв, какъвто другите искат да бъдете, вие сте останали да живеете техния живот, а не вашия. Правите това, което те искат от вас, вместо да правите това, което искате. Когато започнете да правите нещата по вашите правила, вие отново ще се почувствате страстни за живота си и ще започнете да живеете към потенциала си.

6. По-малко съжаление по-късно в живота

Къде намира щастието всяка зодия?

Няма съмнение , че щастието е необходимо, за да се живее здравословно и комфортно. Всъщност, щастието намалява риска от сърдечно-съдови...

Едно от невероятните предимства на автентичния живот сега е, че ще имате по-малко съжаления по-късно в живота. Когато живеете по вашите правила няма да изпускате възможности и след време да си задавате въпроса: "Ами ако бях направил онова нещо как ли щях да живея сега?".

7. По-щастлив и по-оптимистичен начин на живот

Вярно е. Постоянно да се чувствате депресирани и негативни е невъзможно, когато живеете живота, който искате и сте спокойни. И вие живеете живота си пълноценно. След като вече знаете предимствата на автентичния живот, все още може да се чудите дали си струва извършването на необходимите промени. Това е добре. За мнозина е трудно да се откажат от живота, който познават. Да се ​​научим да обичаме себе си не винаги е най-лесното нещо, тъй като сме свикнали да поставяме комфорта на другите пред нашия.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Любов в облаците: Пилот предлага брак на стюардеса пред пътниците (ВИДЕО)

Черен чай или кафе - кое ще ви събуди по-добре

Каква е причината да обикаляме 3 пъти църквата на Великден?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com