7 неща, които половинката ви не трябва да иска от вас

6077
7 неща, които половинката ви не трябва да иска от вас
Снимка: iStock/Guliver

При една любовна връзка в началото небето е безоблачно, проблемите отсъстват и влюбените се наслаждават на любовта си. С течение на времето това се променя, хората започват да се опознават и да предявяват съответните претенции един към друг.

Две противоположности могат да се привличат, но само ако знаят как да живеят със слабостите на другия. Ако допускате нужните компромиси, любовта ви ще се запази за по-дълго време. Но ако вашата половинка ви упражнява някакъв натиск, а вие го търпите против вашата воля, по-добре се замислете дали искате да сте с този човек в бъдеще.

1. Партньорът настоява връзката ви да е пълна тайна

В началото повечето хора не обичат да афишират публично своята любовна връзка. Ако обаче половинката ви продължи да настоява за това, може би има някаква причина, която вие не подозирате. Не са редки случаите този човек да не е приключил още старата си връзка, защото се колебае кого да избере.

2. Когато половинката ви не се чувства добре, вие също имате вина

Не е добре постоянно да обвинявате другия за това, с което не сте съгласни. Замислете се, че вината може да е и в двамата. Трябва да изгладите конфликтите и да изкорените същността на проблема. Затова се съобразявайте повече с желанията на другия, изслушвайте го и се опитайте да го разберете. Иначе рискувате да се стигне до раздяла.

3. Половинката постоянно иска да ви променя или пък иска вие сами да се промените

Когато партньорът до вас започне постоянно да ви дава напътствия и съвети, това в определен момент става доста досадно. За съжаление, това е признак, че любовта е отслабнала. Коригирането на поведението от страна на половинката започва да ви писва и вие започвате да чувствате сериозно отегчение.

Шест неща, които истински лудо влюбените двойки правят

Има неща, които само влюбените правят. Вижте кои са шестте най-изявени от тях:  1. Прекарват време заедно Не можете да се свърже...

Ако вашата половинка прави тези 5 неща за вас, значи сте един за друг

4. Половинката ви тласка към нездравословни неща

Не е добре, когато половинката ви кара да правите неща, които са вредни за здравето ви. Приказки от типа: "Хайде запали поне една цигара" или "Защо да не се напием заедно" не са признак на любов, а по-скоро на егоизъм. Човекът до вас трябва да се съобразява повече с вашите желания и да уважава вашето мнение и позиция. Грешно е да се подавате на неговите вредни навици, за да му угодите.

5. Половинката ви постоянно мърмори против вашето хоби

Ако обичате да правите нещо различно, което не допада на човека до вас, не е добре, когато той почне да ви критикува за това. Хората не са еднакви и всеки обича да прави различни неща. Трябва по-голяма толерантност и уважение към желанията на другия. Подигравките и критиката няма да доведат до нищо добро.

6 признака, че си податлив на изневяра

Много хора си мислят, че никога не биха изневерили на половинката си, но има няколко признака, които подсказват, че може би изневярата ...

Дай свобода на половинката си за щастлива връзка

6. Половинката непрекъснато ви убеждава да я слушате за всичко

Когато някой се опитва да наложи мнението си и го прави постоянно, това никак не е здравословно за връзката. Всичко това води до постоянни спорове, караници и проблеми, които могат да доведат до неприятна раздяла.

7. Човекът до вас ревнува от вашите успехи

Когато един човек държи на друг, той трябва постоянно да му вдъхва смелост, решителност и кураж. Но ако усетите, че той постоянно неглижира вашите успехи, това е предпоставка, че този човек не е за вас.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Късметът е по петите ви, ако номерът на вашия апартамент съдържа тези числа

Яжте това преди полет

Искам го и ще го получа! 4 зодии, които не могат да губят

Истински принц: 10 неща, които само един любящ мъж ще направи за вас

Знаете ли защо белите мечки не ядат пингвини?

Не е за вярване, но този остров е най-големият производител на ванилия в света

Благовец 2024 - кога се пада, какви обичаи и традиции се спазват

4 учебни предмета, които ще ви озадачат

Ето как да намалите захарта за 10 дни

Сух вторник: Народни вярвания за дните от Тодоровата неделя

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com