7 знака, че връзката ви върви към своя край

8556
7 знака, че връзката ви върви към своя край
Снимка: iStock/Guliver

Всеки си мисли, че връзката му върви чудесно и няма проблеми, за които да се тревожи. Понякога обаче не осъзнаваме, че има неща, които не са наред и се задълбочават, а партньорът ни все повече започва да ги забелязва и да обмисля раздяла с вас.

Ето кои са 7-те важни знака, които могат да ви подскажат, че връзката ви върви към своя край.

6 знака, че бившата ти любов все още те обича

Когато оставим някой човек в миналото си, трябва да знаем, че преходът при него може да не е станал толкова бързо, колкото при нас и то...

1. Стоите на едно и също място с години – нищо ново се случва, не предприемате нови крачки, нямате брак, нито деца и вървите по една и съща линия години наред. Когато човек не се чувства уверен в човека до себе си, той отлага важните решения в живота, защото просто няма усещането, че тази връзка ще продължи дълго.

2. Сивото ежедневие ви е погълнало – ако не излизате на вечери, не пътувате заедно, не ходите на театър и изобщо не правите нищо интересно, може да се окаже, че това е голям проблем, Двойките, които не се наслаждават на компанията си извън дома, вероятно имат особено отношение един към друг и нещо не върви.

3. Рядко правите секс – и като говорим рядко, наистина имаме предвид, че сексът е по-скоро събитие, отколкото нещо естествено, което пламенно се случва помежду ви. Щастливите двойки, които имат чувства един към друг, при които страстта не отминава с годините, правят секс поне веднъж седмично, а защо не и по-често!

4. Несъзнателно се оглеждате за нов партньор – знаете, че сте във връзка, но някак си несъзнателно обмисляте нови възможности за нова връзка. Общувате повече с хора от противоположния пол, заглеждате се по други хора и излизате повече с приятелите си, отколкото с човека до вас.

3-те зодии, които обмислят раздяла с партньора си

В любовта понякога всичко може да изглежда наред, но всъщност да има много проблеми, които единият от двамата партньори да не забелязва...

5. Мисълта за раздяла не ви смущава – спомняте ли си в началото на вашата връзка, когато мисълта за раздяла ви ужасяваше? Е, ако това вече не е така и дори успявате да си представите живота без човека до вас, значи сериозно трябва да се замислите дали сте в правилната връзка и не е ли време да продължите напред.

6. Виждането ви за бъдещето се разминават – сериозните разминавания в плановете за бъдещето изобщо не са за подценяване. Например единият от вас може да иска да живее в друг град, да иска скоро деца, да иска неща, които другия изобщо не си представя да се случат. Ако избягвате тези теми и не кроите общи планове за бъдещето, значи най-вероятно е време да седнете и да поговорите сериозно за взаимоотношенията си.

7. Родителите ви не се разбират – избягвате общи събирания, не празнувате големи празници заедно и изобщо избягвате да събирате родителите си на едно място. В момента това може да не е голям казус, но всъщност е голям проблем, с който не може да се живее цял живот и всичко да е наред. Помислете си какво можете да направите, за да подобрите ситуацията.

 

3-те зодии, които разбиват чужди семейства

Има хора, които просто не могат да имат нормална връзка, без да получат нужната доза адреналин. Тези зодии обичат да си взимат от чуждо...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com