8 фрази, които мъжът може да каже само на жената, която обича

26282
8 фрази, които мъжът може да каже само на жената, която обича
Снимка: iStock

Фразата „обичам те“ е много красноречива. Но знаете ли, че има и други изрази - индикатори за сериозността на мъжките чувства?

Разбира се, всички знаем тези фрази, които бихме искали да чуем от нашия любим мъж. Това са „Обичам те“, „Омъжи се за мен“ и „Да имаме бебе“

Но освен тези доста очевидни фрази, има и други, които са не по-малко разкриващи и говорят за любов, макар и не толкова ясно.

1. Искам да те опозная по-добре

Обикновено тази фраза може да се чуе от мъж в началото на познанството. Но, чувайки го, човек може да направи категорично заключение, че новия ви избраник се интересува от вас.

Любов в залеза на живота, която идва в точното време

Днес е много по-трудно да намерим голямата любов, истинската, изпепеляваща и вечна. Опитваме се да изтъкнем най-добрите си предимства, ...

2. Липсваш ми

Влюбеният мъж не може да пропусне любимата си. Тази фраза, както и обаждания през деня, съобщения в месинджъри, забавни снимки и шеги - всичко това е предназначено не само да ви напомня за себе си, но и да покаже, че вече сте част от живота на влюбения мъж .

3. Искам да се погрижа за теб

Когато мъжът не е просто влюбен, а наистина приема избраницата си сериозно, той иска да се грижи и да помогне на любимата си жена. Именно в това се проявява истинското мъжко отношение и отговорност, които той е готов да поеме.

4. Пази се

Кои са най-често използваните български фрази и изрази

В ежедневния език използваме толкова много фразеологизми (идиоми), че дори не се замисляме, че значението им няма нищо общо с буквалния...

Ако значиш нещо за човек, значи за него е важно всичко да е наред с теб. И ако по някаква причина той не може да бъде до вас и да се грижи за вашето благополучие, той показва внимание. Тази фраза показва, че той искрено се тревожи за вас.

5. Харесва ми, когато си около мен

И това вече е откровен намек, че вашият избраник не е просто влюбен и че се чувства добре и комфортно до вас. Това означава, че той вече мисли да прекара още повече време с вас и вероятно да се премести да живеете заедно.

6. Винаги можеш да разчиташ на мен

Мъжът определено очаква да заеме значимо място в живота ви и е готов да поеме много повече отговорности. Той ви приема на сериозно.

Знаете ли какво означават тези диалектни думи и изрази?

В съвременния български език навлизат все по-упорито и все повече чужди думи, свързани с развитието на технологиите. Нашите баби и дядо...

7. Ти си всичко за мен

Тази фраза е равносилна на декларация за любов. Мъжът вече не вижда живота си без вас и иска да бъде там през цялото време. Може би той все още не е решил да ви предложи ръка и сърце, но това вероятно ще се случи много скоро.

8. Ние ще направим така / ще отидем там

Ако в разговорите с избрания от вас все по-често започват да се появяват фрази за съвместно бъдеще, това означава, че всичко с вас наистина е много сериозно.

Общите планове за живота и разговорите за съвместно бъдеще показват не само, че сте обичани, но и че сте двойка, две половини от едно цяло, които вече минават през живота заедно.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Какво се дава на лазарките по традиция?

Как лесно да познаем чистия мед?

Урок по Лазаруване – какво прави всяка девойка на Лазаровден?

Защо не трябва да се глезите с безплатни бонбони на рецепцията?

Тези жени не могат да носят обувки с висок ток

Пътешествие за вкуса: 5 интернационални ресторанта в София

Как се казва столицата на Шри Ланка

Как се казва столицата на Пакистан

Как да избегнете сълзите, когато режете лук: 8 начина, които трябва да опитате

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com