Алкохолната ти напитка според зодиака

16671
Алкохолната ти напитка според зодиака
Снимка: iStock/Guliver

Пийте според хороскопа си!

Пригответе любимите напитки на вашите гости, според зодията им. Със сигурност ще бъдете най-добрият домакин.

Най-скъпите алкохолни напитки в света

Сумата, която някои са готови да платят не толкова за самото алкохолно питие, колкото за фантастично оформената му бутилка, определено ...

Овен: Хората родени под този знак, са смели и отговорни. Не всички знаци са толкова динамични и приключенски настроени като Овните. Те обичат да опитват нови неща и да експериментират, така че коктейлите са много привлекателни за тях. Мохитото със сигурност ще им хареса.

Телец: Това са топли и приятелски настроени хора, които се радват на атмосфера сред приятели. Те умеят да ценят доброто и лукса на живота, привличат ги изящното, кадифено, земното и изключителното, следователно идеалната им напитка би било добро шотландско уиски, вино Каберне Совиньон, Brandy или коктейл Bloody Mary.

Близнаци: Тези близнаци, флиртуващи, общителни, жизнени, дръзки, умни... закачливи. Свежо, леко и плодово шардоне, както и шампанско, или текила, гренадин и портокалов сок с джин. Всичките тези напитки те ще зарадват хората от този знак.

Рак: Творческият, любящ, чувствителен и романтичен Рак се нуждае от вино, което да радва сетивата му; Пино ноар ще разкрие чувствителната страна на тяхната уникална личност. Опитайте се да го поканите и с мохито, на което той няма да може да устои.

Лъв: Те се нуждаят от мощно и силно червено вино, водка, мартини, както и нидерландски джин. Тази напитка с аромат на хвойна ще ги накара да се почувствате като царете на земята. Може да допълните и малко лед към джина.

Защо не може да пиете алкохол, докато приемате лекарства?

Мнозина са чели листовките в опаковките на лекарства, че таблетките не трябва да се „смесват“ с напитки, съдържащи алкохол....

Дева: Това е знак, който винаги е зает или мисли какво да прави, педантичен и аналитичен. Ето защо - джин с тоник, коктейл Маргарита и Каберне Совиньон са напитки, структурирани като самата Дева.

Везни: Те са толерантни и учтиви и очевидно спокойни хора. Тези хора непрекъснато се нуждаят от баланс. Вермут, ракия и вино Шардоне са идеални за намиране на перфектния баланс между плодове и вкус.

Скорпион - силен, ревнив с чувствена и донякъде потайна личност. Няма съмнение, че този знак има висока доза еротичност, така че има смисъл виното да е елегантно и очарователно, както и добро уиски, но задължително придружено с черен шоколад и бадеми!

Стрелец: свободолюбив знак, честен, прост, мощен и доминиращ...Tекилата и бирата ще бъдат едни от любимите им напитки.

Козирог: Те са практични, благоразумни, сдържани хора. Обикновено не пият много. Бяло вино или Ангостура би ги зарадвало.

Змийско вино и още 7 изключително необикновени видове алкохол

Тази алкохолни напитки са наистина супер странни. Но щом се произвеждат, значи има любители, които ги пият... 1. Змийско вино. То...

Водолей: Този ексцентричен див и амбициозен знак, обикновено се откроява от тълпата. Шардоне, Текила, Анасон или Дайкири, ще бъдат любимите им напитки.

Риби: Домашни, мили и безкористни, а понякога и малко светски. Коктейл Pink Lady, сайдер или сладко и романтично вино точно като тях.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

7 съвета за разведряване на настроението в мрачен и облачен ден

5 дестинации, където има огромна вероятност да ви оберат

Тази отвара от розмарин ще направи и най-сухата коса блестяща

Тази маска за лице против бръчки с жълтък е истински хит през пролетта

Как се почиства запушена цедка на кафемашина?

Кои са най-известните участници в Първата българска легия?

Каква е била традиционната българска закуска в миналото?

Каква е основната разлика между белка и златка?

Каква е основната разлика между винена и гроздова ракия?

От коя фолклорна област идва правото хоро?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com