Бебе се надруса с марихуана от курабийки

16209
Бебе се надруса с марихуана от курабийки

Тригодишно калифорнийче бе прието по спешност в болница, след като се нагълта с бабини курабийки, натъпкани с марихуана.

Сержант Фил Гомес от полицията в Мюриета обясни пред "Ривърсайд Прес-Ентърпрайс", че бабата на детето е болна от рак и получила предписание от лекаря да използва тревата за облекчаване на болката, предаде БГНЕС.

Бременните да не работят над 25 часа седмично

Бременните жени не трябва да работят повече от 25 часа седмично, защото рискуват да родят бебе с тегло по-малко от нормалното, предупре...

Гомес, освен това посочи, че възрастната жена опекла курабийките за себе си и именно по тази причина ги скрила в неизползваем фризер в гаража.

Те се озовали в кухнята благодарение на бащата, който като видял сладкишите сред своите инструменти, решил да ги върне на масата. Родителите започнали да се тревожат за пеленачето, след като то не станало от сън повече от 16 часа. По тази причина го завели в болницата по възможно най-бързия начин.

Следователите очакват резултатите от токсикологията. Местните полицаи са категорични, че ако се открие марихуана в системата на детето, срещу семейството ще бъдат повдигнати обвинения.

Редактор: Калина Здравкова

85% от жените кърмят само три месеца

По-голяма част от жените кърмят бебета си само първите три месеца след раждането, въпреки препоръчителните шест месеца, показва ново пр...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com