Billa България празнува 20-ти рожден ден и раздава подаръци

18308
Billa България празнува 20-ти рожден ден и раздава подаръци
Снимка: Billa България

Тази година, числото 20 определено е важно за BILLA България. Веригата, която разполага със 131 магазина в 38 града в страната, празнува 20 години от стъпването си на родния пазар. И по този повод компанията иска да зарадва верните си клиенти със страхотни подаръци и много изненади.

BILLA се стреми да отговаря на нуждите на българина и предлага богато разнообразие от висококачествени продукти на достъпни цени. И тъй като оценява лоялността на потребителите си, стартира специална томбола по случай рождения си ден. 2000 души ще могат да спечелят ваучери на стойност 100 лв. за пазаруване в търговската верига. Томболата обхваща магазините в цялата страна и ще продължи до 21 октомври включително. Това е и първата кампания на търговската верига, в която потребителите имат възможността да използват своята обновена програма за лоялност.

За да имате възможността да спечелите ваучер трябва да следвате следните стъпки:

- Направете покупка за мининум 15 лв. с BILLA Card. Можете да използвате както новата карта за лоялност*, издадена след 10 септември, така и старите пластики, които продължават да са валидни до 10.03.2021 г.

- При издаване на касовата бележка на каса, върху нея се отпечатва код, който трябва да регистрирате на сайта www.billapromo.bg.

- Завършването на регистрацията онлайн е последната стъпка, която гарантира участие в кампанията.

Освен чрез настоящата томбола, търговската верига отбелязва своя 20-ти юбилей и с допълнителни промоционални активности. Те обхващат периода 24 септември – 7 октомври. Сред тях са 25% отстъпка на три групи продукти от четвъртък до събота и от неделя до сряда, 1+1 оферти (покупка на 2 броя продукти, на цената на 1), както и много други. Потребителите могат да открият пълната информация за продуктите, включени в промоцията, в актуалната седмична брошура на BILLA България.

* Какво НОВО при програмата за лоялност на Billa през 2020:

Програмата за лоялни клиенти на BILLA е въведена през 2009 г. Активните картодържатели на BILLA Card в момента са над 1 милион. Oбновената програма запазва своето име – BILLA Card, но е със свежа визия и предоставя още по-разнообразни възможности. С нея всеки клиент получава 10% отстъпка за рождения си ден и може да я използва еднократно в периода 2 седмици преди и 3 седмици след своя празник. Досегашните предложения – отстъпки на любими марки и продуктови категории, всеки петък и събота, се запазват. В допълнение, BILLA предлага и над 1000 продукта с трайно ниска цена, извън специалните промоции. Те са отбелязани със зелен етикет на регала в магазина.

Най-важното предимство на новата BILLA Card е нейното дигитализиране – нов, модерен и интересен начин за ползване, достъпен чрез сваляне на мобилното ни приложение. То ще се използва бързо и лесно през телефон, без да е необходимо притежанието на пластика. На база индивидуалното търсене на клиента, всеки един ще получава персонализирани оферти, по свой вкус.

След регистрация в сайта на BILLA, всеки клиент получава своя дигитална карта, която може да използва. Ако реши, може да заяви и получаването на физическа карта до свой адрес. Както в този случай, така и при сваляне на мобилното приложение, маркирането на картата при покупка на каса става чрез уникален индивидуален баркод. Всичко е безконтактно, лесно и удобно.

Празнувайте 20 години BILLA България, пазарувайте приятно, спестявайте пари и печелете подаръци!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Стихотворение за 19 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 19 април 2024

Таро хороскоп за 19 април 2024

Стъпки в пясъка: Притча, която всеки християнин трябва да прочете

Да имате приятелка от тези зодии е истински дар

Какво е сомнилоквия и колко хора са засегнати от този феномен?

Как се наричат нишките в банана и напълно безопасни ли са за здравето ни

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно