Четирите астрологически елемента и как да се свържем с тях

7959
Четирите астрологически елемента и как да се свържем с тях
Снимка: iStock/Guliver

В тази статия ще разгледаме четирите елемента в астрологията - огън, вода, въздух и земя, кои зодии влизат във всеки елемент и как да се свържем с тях. 

Огнени знаци: Овен, Лъв, Стрелец

Сезон: Огнените знаци се свързват с лятото, когато времето е горещо и сухо.

Черти на огнения знак: Огнената стихия представлява действие, страст, креативност и стремеж. Огнените знаци имат ясно изразена искра за тяхната природа. Винаги, когато попаднете на знак Огън, често ги виждате да изнасят най-доброто си шоу, за да се покажат за света. Тези знаци са независими и не обичат да стоят на едно място. Те обаче трябва да бъдат предпазливи относно изгарянето от толкова много дейности. Ако Овенът, Лъвът или Стрелецът избягат и не отделят за момент да се отпуснат, те веднага усещат собствената си топлина на изтощение.

Как да се свържете с огнения елемент: Един от начините да се свържете с огнения елемент е чрез медитация близо до източник на топлина или пламък. Запалете свещ следващия път, когато искате да отразите; веднага трябва да почувствате успокояващо присъствие. Можете също така да прекарате време навън, попивайки Слънцето.

Земни знаци: Козирог, Телец, Дева

Сезон: Земните знаци са свързани с есента или есента, когато времето е студено и сухо.

Седем от най-добрите съвместимости в астрологията

Пролетта е сезонът на влюбването и за всички, които се оглеждат е време да споделим нещо интересно - седемте съвместимости между зодии ...

Черти на земния знак: Земята представлява същност, практичност, разум и реалистично мислене. Земните знаци са практични; когато е време да се захванат за работа, те ще направят всичко необходимо, за да изпълнят задачите си. Те са мъдри и обичат да служат на другите по време на нужда. Но Козирогът, Телецът и Девата трябва да внимават да бъдат прекалено логични. Ако се замислят прекалено дълбоко в нещо, умът им създава съвсем различна версия на ситуацията.

Как да се свържете със земния елемент: Един от начините да се свържете с вашия земен елемент е прекарването на време в природата. Независимо дали засаждате градина или ходите по тревата боси, ще се почувствате приземени и облекчени. Земните знаци също могат да се възползват значително от стайните растения, за да практикуват заземяваща енергия.

Въздушни знаци: Везни, Водолей, Близнаци

Сезон: Въздушните знаци са свързани с пролетта, когато времето е горещо и мокро.

Черти на въздушния знак: Въздухът представлява двойственост, интелект, откритост и ефирно мислене. Въздушните знаци са навсякъде и никъде наведнъж. Те не обичат да бъдат постоянно на едно място, защото любопитната им същност не позволява това. Има цял свят, който можете да откриете и изследвате, а въздушните знаци ще се погрижат да направят точно това. Близнаците, Лъвът и Водолеят трябва да бъдат предпазливи по отношение на вродените си проблеми с ангажираността. Ако могат да се научат как да се придържат към едно нещо в даден момент, ще се чувстват по-постигнати.

Какво значат символите на планетите в астрологията?

В астрологията много се говори за небесните тела, но е добре да обясним за начинаещите какви са те самите. Сайтът yourtango.com е напра...

Как да се свържете с въздушния елемент: Един от най-добрите начини за свързване с енергията на въздушния елемент е чрез запалване на тамян (или използване на дифузер с етерично масло), наблюдавайки как димът запълва въздуха. Друг начин за свързване е чрез пожелаване на глухарче и докато семената отлетят, гледайте ги да се носят, докато дишате.

Водни знаци: Рак, Скорпион, Риби

Сезон: Водните знаци са свързани със зимата, когато времето е студено и мокро.

Черти на водния знак: Водата представлява емоции, интуиция и чувствителност. Водните знаци са в дълбока връзка с интуицията си, както и с емоциите на околните. Те имат огромно количество чувства и имат дарба за четене между всяка тънка линия, което им позволява да разберат напълно дадена ситуация или човек. Ракът, Скорпионът и Рибите трябва да бъдат внимателни, когато се тревожат твърде много за другите хора. Ако си позволят да се хранят с чужди проблеми, те ще изпитват същите тези емоции, завършващи с деструктивно поведение.

Как да се свържете с водния елемент: Един от начините да се свържете с водата е да бъдете физически близо до водоем. Можете да медитирате, докато се къпете или докато плувате в океана, в опит да се свържете със себе си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

5 признака, че пиете твърде много кафе

Как да се справим с безсънието причинено от стрес?

Защо жените се нуждаят от повече сън от мъжете?

4 правила за съхранение на храна в хладилника, за които може би не знаете

Пица, торти, хляб, макаронени изделия: Разболява ли ни наистина глутенът?

Колко градуса трябва да е в помещението, ако искаме перфектни козунаци?

Шампионът на кухнята: Домашно пържено кюфте, зверска рецепта за оправни домакини

Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?

Стихотворение за 20 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com