Четирите зодии, за които всеки мъж иска да се ожени

34495
Четирите зодии, за които всеки мъж иска да се ожени
Снимка: iStock/Guliver

Дори и да не си го признава, и най-заклетият ерген е склонен да мине под венчилото, стига да намери подходящата партньорка. И докато някои момичета отблъскват момчетата с нереалистични очаквания и детинско поведение, то има други, които са мечта за всеки мъж. Или поне така заявяват астролозите. Нека узнаем от кои зодии са въпросните мацки и кои са техните отличителни черти!

Рак

Кои са перфектните съпрузи в зодиака

Всяка жена иска да знае какъв ще бъде бъдещият ѝ съпруг. Според хороскопа е най-лесно да разберем неговия характер, темперамент, отноше...

Защо жените от тази зодия са най-предпочитани за съпруги? Защото те са склонни да предложат на човека до себе си всичко. Интелигентни, старателни и всеотдайни, тези дами цял живот чакат с нетърпение да открият принца на своите мечти и да му се посветят на пълно. С такава партньорка до себе си можете да сте спокойни, че нищо няма да ви липсва. Жената Рак ще направи и невъзможното, за да задоволи всеки ваш каприз. А от вас се иска само да ѝ демонстрирате преданост и любов. Да бъдете с нея, когато е най-тъжна и да държите ръката ѝ в най-мрачните дни.

Овен

Жените от зодия Овен порастват бързо в сравнение с други свои приятелки. Те са сериозни, отговорни и стабилни. Имат си свои занимания и не притесняват излишно партньора си с драми или капризи. Още от самото начало те вдъхват спокойствие, стабилност и респект у мъжете. Затова и са желани за съпруги и спътници в живота на мнозина. Кой не би желал да има у дома такова ценно съкровище!

Риби

Най-добрата възраст за брак според зодията ви

Според астролозите за всяка зодия има подходящо време за сключване на брак. Ето кога е най-добре всеки знак да мине под венчилото. Ове...

Жената Риби е тайнствена, нежна и красива, а нейната чиста обич лекува и преобразява. Тя излъчва една деликатност, която вдъхва мъжество у силния пол. В нейната компания те се чувстват като закрилници. Имат желанието да се доказват и да раздават любов. Около такава жена те изпитват необходимост да израстват и да бъдат по-добрата версия на себе си. Тази трансформация ги прави самоуверени и щастливи. Само жената Риби е в състояние да извади най-положителното от всеки човек.

Дева

Девите са сред най-предпочитаните съпруги, защото са перфектни във всяко едно нещо. Те са добри партньорки, грижат се идеално за дома, но и за всеки от неговите обитатели. С Дева можете да сте спокойни, че винаги получавате най-доброто. Трябва да признаем обаче, че все пак има и мъже, които се плашат от това. Комплексирани са, че не могат да предложат същото на взискателната и перфектна Дева. Определено тя не е съпруга за плахи, безхарактерни и неориентирани господа.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com