Цветя за дома или подарък според зодията

9167
Цветя за дома или подарък според зодията
Снимка: iStock

Как да изберем кое цвете е най-подходящо за нас? Всички са толкова красиви, че често срещаме затруднения с избора. Особено, когато става дума за подарък и не знаем какво харесва човека, за когото го купуваме. Именно тук на помощ ни идват звездите, които ни разкриват кои са най-подходящите цветя за всяка зодия!

Овен - Японски нокът

Овен са известни със своята вътрешна сила и мотивация, която ги тласка напред. Техният лош темперамент, зад който се крият чувствителните им души ги свързва най-много с растенията Японски нокът и Бял трън. Японският нокът е увивно растение, което може да живее дълго, докато Бял трън живее не повече от година-две и често се използва като украса за букети.

Телец - Лилия или роза

Най-подходящият избор за тях са лилия или роза. Отговаря най-много на упорития им характер и ината, с който успяват да оцелеят напук на условията. Телец е като роза с бодли, която е изключително красива, но има своите недостатъци, които раняват!

11 растения, които оцеляват и в най-тъмните ъгли на дома

В тази статия сме подбрали няколко растения, които се чувстват чудесно в слабо осветени от слънчева светлина стаи и помещения. Тяхната ...

Близнаци - Тропически цветя

За тях няма точно определено растение, което да отговаря най-много на характера им, но със сигурност няма да сбъркате, ако се спрете на букет с тропически цветя. Те са смели и отворени към света личности с две лица. Затова изберете ярки цветове с нестандартни форми!

Рак - Бяла лилия

Рак са емоционални личности, които обичат да се смеят и нямат проблеми в комуникацията с непознати. Нежни и чувствителни души, които разпръскват любов навсякъде. Цветята с бяла окраска са най-подходящи за тях и ако трябва да посочим най-точния избор, то със сигурност би бил бяла лилия!

Лъв - Слънчоглед

Дневен любовен хороскоп за днес, 29 АВГУСТ

Овен Ще се почувствате обичани, а не самотни. Ако сте необвързани, имате шанс да започнете любовен роман. Телец Звездите ви съветват...

Те обичат да са в центъра на купона и не е тайна за никого, че са вманиачени егоцентрици. Обичат светлината да бъде фокусирана върху тях и постоянно я търсят. Също като слънчогледите са жизнерадостни и цветни. Може да им подарите огромен букет в комбинация с гербери, които биха били страхотен подарък за тях.

Дева - Хризантема

Тяхната грижовност и умерен перфекционизъм във всичко, което правят би могла да се олицетвори най-добре с нежните хризантеми. Те са миниатюрни и същевременно перфектни. Древното китайско цвете е изключително популярно и няма как да подминете неговата изящност.

Везни - Хортензия

За тях честността и справедливостта са водещи във всичко, с което се захванат. Те обичат честната игра и се стремят да бъдат чисти пред себе си. Никога няма да навредят на някого без причина или да излъжат, за да извлекат дивиденти. Честно казано доста цветя могат да се свържа с техния характер, но като, че ли най-много им пасват хортензиите.

Съвет за всяка зодия за днес, 29 АВГУСТ

Овен Много е вероятно днес да се наложи да оправяте чужди грешки или да страдате заради нечие невнимание. Телец От голямо значение д...

Скорпион - Тъмно-червено мушкато

Мистериозността им трябва да бъде подчертана по един или друг начин и то с нещо екзотично. Като например тъмно-червеното мушкато. То има изключително интересна окраска, която дори най-талантливия художник не би могъл да изрисува. Крие своите тайни и е истинска загадка.

Стрелец - Карамфил

Забавен и свободен. Това са двете думи, които най-добре описват душата на Стрелец. Също като карамфила, те носят красотата в себе си и я споделят с околните. Обичат да пътуват и умеят да се нагаждат спрямо условията. Нямат нужда от много, за да бъдат щастливи. Освен карамфил, Стрелец би се зарадвал още и на репеи или пъстър букет от нежни цветя.

Козирог - Бръшлян

Зодиите, които не могат да се справят с конфронтацията

Да се ​​противопоставяте твърдо на хората и да изразявате мнението си е нещо, което само силните хора могат да направят. Не всеки има с...

Козирог е известен с желанието си материално имущество. Обича лукса и се стреми към него. Красотата му харесва и със сигурност бръшляна е част от растенията, които биха могли да бъдат сред фаворитите за тази зодия. Все пак кой не иска да е част от "Бръшляновата лига"?

Водолей - Орхидея

Тяхната емоционалност не е тайна за никого. Те са заредени с положителни емоции и приемат живота за игра. Имат напредничаво мислене, остър ум и умеят да анализират правилно всяка ситуация. Именно Орхидеята е тази, която би могла да се характеризира с тях до някаква степен.

Риби - Люляк

Риби са забавни хора, които обичат да мечтаят и да се носят по гребена на вълната. Обичат свободата и не им харесва, когато някой се опитва да наруши личното им пространство. Също като люляка - най-добре се чувстват, когато са свободни и в естествената си среда!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да останат зеленолистните зеленчуци в хладилника свежи за една седмица?

Какво ще се случи с тялото, ако ядете скара 4 дни подред?

Какво се случва, ако натъркате бананови кори по лицето си?

4 зодии, които са благословени с най-креативните умове

За да продължите напред: 4 начина да спрете да мислите за бившия

Само тези зодии знаят как да пазят тайна

10 работни метода да накарате котка и куче да пият вода, ако не искат

Какви са основните разлики между Северния и Южния полюс

Коя е най-малката държава в Африка

Кой е най-големият полуостров в света?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com