Дневен хороскоп за 18 юни

8654
Дневен хороскоп за 18 юни
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Това е ден, в който може да си позволите да се отдадете на спомени и вглъбяване в себе си. Спомнете си вашето близко и не толкова близко минало и се опитайте да извлечете съответните поуки от него. Време е да си простите и да продължите напред.

Телец

През този ден изберете ролята на наблюдатели най-добре изберете ролята на наблюдател. Опитайте се да контролирате събитията без да сте в техния център. Концентрирайте се над собствените си мисли и си поставете задача за изпълнение.

Близнаци

В този ден проявете умереност в израза на емоции и чувства. В средата на деня може да получите новини, които няма да са особено приятни и тук идва моментът, в който трябва да запазите самообладание. Нищо не е толкова лошо, колкото изглежда.

Рак

През този ден най-важната ви задача ще бъде да запазите господството на разума над емоциите. Последните ще преминат като летен дъжд, но с интензивността си може да ви объркат.

Лъв

Днес се пазете от нападателни хора, дори да става въпрос само за разговор с повишен тон. Това може да окаже по-отрицателно влияние върху вас, което да има въздействие много дни.

Дева

През този ден най-голямото ви постижение ще бъде да успеете да простите на ваш близък човек и да му го окажете, но без излишни емоции и думи.

Везни

През този ден си останете у дома. Времето и без това няма да е подходящо за разходки. Изберете си книга или филм и прекарайте един истински мързелив ден.

Скорпион

През този ден изберете да сте щастливи, вместо прави. Правотата ви ще се докаже с времето, но и тогава не демонстрирайте превъзходството си. Така може да отблъснете някого.

Стрелец

Днес не четете Евангелието, като Дявола. Винаги може да се намерят аргументи, които да не звучат толкова агресивно и нападателно. Ще се изненадате как спокойната реакция също може да има ефект.

Козирог

Дневен хороскоп за 16 юни

Овен Това е ден, в който трябва да се оставите на течението. Чужди съвети така или иначе няма да слушате. При „брането“ на...

Днес бъдете мили с човека, когото обичате. Той не е виновен за напрежението от работната седмица, от което все още не може да се отървете. Така рискувате да влошите положението си още повече.

Водолей

Много е важно да знаете какво точно искате и ще ви стане ясно какво точно да правите. Бъдете добронамерени и всичко ще приключи добре.

Риби

Днес обърнете специално внимание на себе си. Правете само това, което ще ви помогне да се разтоварите и релаксирате. Опитайте се да си наложите да мислите положително.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com