Дневен хороскоп за 28 май

16584
Дневен хороскоп за 28 май
Снимка: iStock

Овен

Днес ще получите неочаквано предложение. Някой е видял нещо повече у вас. Положете усилие да оправдаете очакванията и да не разочаровате отсрещната страна

Телец

Днес смело може да се раздавате. Бъдете такива, каквито сте, че и отгоре. Няма опасност това състояние да продължи повече, отколкото е здравословно за вас.

Близнаци

Развитието на ситуацията днес няма да е по вкуса ви. Ние обаче често не сме сценаристи в живота си и се налага да се съобразяваме и с желанията на другите. Които не винаги са много лоши.

Рак

През този ден премислете добре възможностите, с които разполагате. Плановете и желанията ви са големи, но едва ли ще могат да се реализират точно по начина, по който сте ги замислили. Не се разочаровайте.

Лъв

Това не е ден за влизане в спорове и изясняване на отношенията. Отговорете с усмивка на всяко предизвикателство. Така не само ще обезоръжите зложелателите, но и ще излезете истински победители.

Дева

Този ден ще започне по един начин, но ще приключи по съвсем друг. Бъдете готови за подобно разнообразие. Не реагирайте крайно и прибързано, защото още в следващия момент нещата може да са съвсем други.

Везни

Денят ще ви впечатли с добрината на даден човек към вас. Няма нищо учудващо в това, тъй като вие самите сте достатъчно толерантни към близките си. Време е да си позволите нещо повече.

Скорпион

Това е ден за кратка равносметка и теглене на чертата. Каквито и изводи да си направите не бъдете прекалено сурови със себе си.

Стрелец

През този ден не бъдете тъжни, тъй като може да разтревожите сериозно вашите близки. Проблемите ви са напълно решими, така че няма смисъл да губите време в прекалено драматизиране.

Козирог

Днес не тъгувайте за миналото. Нито може да го върнете, нито да промените последиците. Погледнете на всичко, като на един добър опит, благодарение на който сте станали по-мъдри.

Водолей

През този ден ще може да надскочите себе си. През последните дни наблягате на теорията, а не на реалните действия. Време е за слизане на Земята.

Риби 

Днес всяка грижа за външния ви вид ще ви се отрази изключително благотворно. Ако за първи път ви се налага да ползвате някой продукт бъдете сигурни, че не сте алергични към него, преди да го приложите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да се отървете от миризмата на изгоряло у дома?

Защо носът и други части на тялото сърбят: възможни причини и народни предзнаменования

Ражда се нова ера! Ретрограден Плутон и преход на Плутон от Козирог към Водолей до 19 ноември

4 зодии, които ще намерят любовта през втората половина на 2024 г

8-те най-популярни въпроса за секса в интернет

Кои са най-големите притоци на Марица?

6 тайни за перфектните пържени яйца

14 храни, които не трябва да приемате за закуска, за да не навредите на тялото си?

Ето защо диетата без глутен не е полезна за всеки

Полезно както у дома, така и в градината: 7 варианта за използване на утайката от кафе

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com