Дневен хороскоп за 28 март

3938
Дневен хороскоп за 28 март

Дневен хороскоп за Овен

Днес стойте далеч от големи струпвания на хора. Възможно е да възникнат някакви скандали, в които не е  добре да се замесвате. Ако попаднете в близост до такава ситуация ще ви е трудно да се сдържите и  ще се намесите.

Дневен хороскоп за Телец

Днес плановете ви могат да бъдат нарушени под натиска на външни независещи от вас причини. Ако все пак желаете да ги осъществите ще ви се наложи сериозно да се борите.

Дневен хороскоп за Близнаци

Днес трябва да се въздържате от всякаква проява на емоции и освен това трябва да сте максимално съсредоточени. В противен случай всичко, което сте планирали ще пропадне.

Дневен хороскоп за Рак

Всякакви отношения изискват някакви жертви, но пък и носят определени изгоди. Така че, ако днес са ви натиснали някакви задължени, то можете да се успокоявате с горния факт.

Дневен хороскоп за Лъв

Седмичен хороскоп - от 28 март до 3 април

Овен Тази седмица работата ви ще изисква от вас огромно количество сили и затова още в началото трябва да определите приоритетите си ...

Днес прекарайте времето си с приятели. Те ще бъдат изключително мили към вас както никога досега. По никакъв начин няма да ви се наложи да съжалявате за прекараното с тях време.

Дневен хороскоп за Дева

Днес ако искате да играете сами, трябва да намерите подходящото време и място. Ще бъде много обидно ако не успеете да ги подберете и никой да не забележи усилията ви.

Дневен хороскоп за Везни

Днес ще се появи голяма възможност да възстановите отдавна изгорен мост. Помислете добре и не бързайте да се отказвате от това дело. Понякога е добре човек да направи и крачка назад.

2-те зодии, които винаги казват истината в очите

Понякога е много трудно да казваш истината в очите на хората, особено когато тя не е приятна. Мнозина отвръщат остро, когато чуят нещо ...

Дневен хороскоп за Скорпион

Преди да побързате да разтворите всички платна не е зле все пак да проверите от къде духа вятъра. Проблемът е, че ако не го направите, той може да ви завлече в посока, която изобщо не сте искали да отидете.

Дневен хороскоп за Стрелец

Ако можехте да филмирате фантазиите си, сигурно щяхте вече да бъдете милионери и щяхте да засенчите и най-добрите сценаристи. Днес няма да има по-приятно нещо от това да им се отдадете.

Дневен хороскоп за Козирог

От какво се изнервя всяка една от зодиите

Овен – той просто не може да чака! Побърква се, пощурява, изфирясва, докато не си получи нещото или отговорът.Телец – преме...

Днес ще имате огромни затруднения да се справите с езика си. Не нещо друго а просто трябва да го държите зад зъбите си, а той ще ви изненадва непрекъснато и ще изричате неща, за които после ще съжалявате. Бъдете максимално съсредоточени в думите, които си позволявате да изречете.

Дневен хороскоп за Водолей

Днес мозъкът ви ще работи на пълни обороти, но само в необичайни посоки. Обичайните неща само ще ви дразнят и ако се опитате да си обясните създалата се ситуация, само ще изгубите времето си.

Дневен хороскоп за Риби

Днес ще бъдете обхванати от необичайна слабост. Не правете нищо сами, а накарайте околните малко да се размърдат. По този начин ще превърнете слабостта си в сила

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com