Дневен хороскоп за 30 април

8146
Дневен хороскоп за 30 април
Снимка: Thinkstock

Овен

Днес се опитайте да не се месите в работата на другите. Имате доста материал за размисъл за самите вас. Освен това не правете услуга без да ви е искана. Човекът отсреща може да си помисли, че подценявате възможностите му.

Телец

Ако през този ден нещата не се получат така, както сте ги представяли, не си мислете, че това е краят на света. Всичко се променя и вашият час ще настъпи. Мислете за този момент и не унивайте.

Близнаци

Днес ще получите няколко предложения за помощ, но за вас ще е най-полезно да ги откажете всичките. Най-добре е да свършите работата си сами. В противен случай ще трябва да разделите славата с някой друг.

Рак

Днес не си позволявайте да натяквате каквото и да било на когото и да било. Няма нищо по-гадно от фразата: „Нали ти казах“. Ако пък искате да си осигурите дълго време самота – действайте точно по този начин.

Лъв

Днес е ден, в който жаждата ви за приключения ще е на доста високо ниво. Ако ви е толкова скучно може да отидете на гости на родителите ви с новата ви половинка. После обаче не се сърдете на никого.

Дева

Днес чувството ви за красота и хармония ще бъде изострено. Ако не го виждате около себе си, не го търсете там, а се вгледайте в себе си. Не се сърдете на другите, нито могат да са като вас, нито на вашата честота. А и не е задължително.

Везни

През този ден е добре да разтърсите силно глава и да се вземете в ръце. Да се затворите в себе си не винаги е най-добрият начин за решаването на проблемите ви. Особено, когато имате приятели, които се притесняват за вас, а и могат да ви помогнат.

Скорпион

Днес не си позволявайте да заблуждавате когото и да било. Изяснявайте аспектите на това, което казвате от всички страни. Направете всичко възможно, за да се убедите, че сте били разбрани правилно.

Дневен хороскоп за 29 април

Овен През този ден не забравяйте истината, че всичко се постига с добро. В общуването си днес ще заложите успеха на бъдеще сътрудничес...

Стрелец

Днес е най-добре да наблегнете на физическата активност. Умственото натоварване ви е противопоказно, а и не е необходимо. Имате нужда от заслужена почивка от мислене, затова направете мускули.

Козирог

През този ден съществува риск да загубите връзка с реалността. Преценката ви няма да е реална затова не си позволявайте да критикувате никого и се пазете от изказването на крайни мнения. Вземането на решения отложете за друг ден.

Дневен хороскоп за 28 април

Овен През този ден се пазете от резки движения. В буквален и преносен смисъл. Мерете думите си дори в неофициална обстановка. Казаното...

Водолей

Днес като гръм от ясно небе ще ви е удаде възможност да изпълните свое желание. Не сте подготвени за това за това ще трябва да реагирате светкавично. След това върнете момента в паметта си и му се насладете.

Риби

Не си правете сериозни планове за този ден. Вероятно ще ви се налага да ги промените поне няколко пъти. Спестете си тези нерви и оставете нещата да се случват. Колко скучно би било ако всичко се случваше така както трябва.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com