Дневен хороскоп за 29 април

5412
Дневен хороскоп за 29 април
Снимка: БГНЕС

Овен

През този ден не забравяйте истината, че всичко се постига с добро. В общуването си днес ще заложите успеха на бъдеще сътрудничество. Всичко зависи от това като какъв човек ще се представите, дали сте добронамерени и склонни към компромиси. Но не само на думи…

Телец

Този ден може да е напрегнат за вас. Не си позволявайте словесна агресия или друг вид натиск особено ако е насочен към брачния ви партньор. Скандалът може да премине граници и да доведе до сериозен разрив. Впуснете в своята любима дейност, за да канализирате натрупалата се енергия.

Близнаци

В този празничен ден нищо няма да наруши хармонията във вас самите и семейството ви. Може да се насладите изцяло на общуването и общите дейности, които ще ви сплотят. Посветете вниманието си на близките си, нищо повече не ви е нужно сега.

Рак

Днешният ден може да ви накара да направите равносметка. Хладнокръвността ви ще е на учудващо високо за вас ниво. Денят е добър за взимане на решения, тъй като ще сте наясно със себе си и това, което искате и никой няма да може да повлияе на мнението ви.

Лъв

Хубав ден очаква представителите на знака Лъв. Творческите натури ще имат вдъхновение, което е добре да уловят. Имате възможността да наваксате изпуснатото време и дори да изпълните проекти напред във времето. Бъдете внимателни какво казвате днес, някой ще помни дълго.

Дева

През този ден имате пълната свобода да правите, това което искате. Може да експериментирате в готвенето или да посетите място, където до сега не сте били. Възможно е неочаквано да ви хрумне идея за доходоносен бизнес. Запишете си всяка подробност, за която се сетите.

Везни

През този ден не ви очакват никакви препятствия или неприятности. За да не ви е скучно си направете плътен график за изпълнение. Най-важното е да не влизате в спор и да подхождате добронамерено към хората.

Скорпион

Този е ден е подходящ да се върнете към корените си. Отдайте дължимото на предците си, бъдете търпеливи с възрастните ви роднини. Изслушвайте ги до край. Поемете отговорност за това да им помагате повече и по-често.

Дневен хороскоп за 28 април

Овен През този ден се пазете от резки движения. В буквален и преносен смисъл. Мерете думите си дори в неофициална обстановка. Казаното...

Стрелец

Този ден ви е даден, за да направите онези неща, за които все нямахте време или просто сте били затрупани с работа. Днес може да не ставате от леглото, да гледате филми от сутрин до вечер и да ядете каквото си искате. Заслужавате го.

Козирог

През този ден може да ви се наложи да работите. Протестът ви е напълно разбираем. Опитайте се да внесете максимум любов и отдаденост в дейността ви, за да се сте толкова доволни от себе си, че да не ви хрумне дори да съжалявате.

Дневен хороскоп за 27 април

Дневен хороскоп за Овен Този ден няма да е лесен за вас, но нека това не ви очаква. Не се опитвайте да разберете причините за препят...

Водолей

През този ден работата ви е противопоказна. Най-добре е да мързелувате сами. Ако решите да правите нещо съвместно с друг човек начинът ви действие може да го изнерви. Затова се посветете на любимите си занимания, в които няма да има кой да ви дава акъл кое как се прави.

Риби

През този ден е добре да заложите на преследването на личните си цели. Било то да се наспите, да си починете или да пренаредите дома си. Всичко, което ще ви накара да се почувствате по-добре е добре дошло. За повече комфорт – изключете телефона си и не включвайте компютъра.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това
Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това

Листата от маруля са перфектна добавка към много ястия, салати и сандвичи. Единственият недостатък е, че салатата може да загуби своята свежест...