Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дневен любовен хороскоп за 25 май (Част 2)

25 май 2021, 07:49 часа

Везни

Денят на Везните ще бъде обикновен и нищо вълнуващо в любовта не се очаква да им се случи. Ще се разбират с половинките си и всичко в семейството ще е наред. Не е препоръчително да споделят информация за личния си живот пред непознати хора.

Скорпион

Скорпионите ще имат запомнящ се ден. Много е вероятно днес да разберат, че ще стават родители или друго красиво нещо да им се случи. Очакват се много изненади за представителите на зодията.

Хороскоп за миналия живот: Какво може да каже зодията за вашата карма

Стрелец

Стрелците днес ще се борят с чувстват си. От известно време насам изпитват влечение към човек, който по никакъв начин не отговаря на чувстват им. Забраните, които си поставят, не са спазвани. Възможно е днес да усетят разочарование.

Козирог

Денят на Козирозите ще бъде топъл, уютен и примесен с любов. Много е вероятно днес да получат покана за сватба или самите те да се заемат с изработването на такава. Много скоро предстои нещо голямо да им се случи в любовта.

Водолей

Водолеите днес ще предпочетат да прекарат по-голямата част от деня си в компанията на семейство и приятели. Те са решили да игнорират присъствието на любимия човек. Отношенията помежду им са сложни.

КЪСМЕТЧЕ за 25 май според зодията

Риби

Рибите ще се чувстват обичани днес. Възможно е да получат красив подарък – изненада. Не е изключено да се срещнат с човек от миналото си, който да ги накара да изпитат странни чувства. Възможно е днес да направят по-сериозна крачка в любовта.

Част 1 - четете ТУК :)

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес